Kies nu voor één van de goedkoopste zorgverzekeringen!
Univé zorg basis premieberekenen
Stap nog dit jaar over.

Bijbaantjes!

Makkelijk geld verdienen

23-10-2006 door Videlle


Makkelijk geld verdienen Het is geen echte bijbaan, maar door af en toe een mailtje te lezen heb je na een aantal maanden toch al € 25,- verdiend. Kun je weer een collegeblok van kopen, of je internet van betalen.Nieuw...
ZinnGeld.nl - Mails lezen en shoppen om geld te verdienen

Punten verdienen met mails en online shoppen

Affiliate systemen


Heb je een website en wil je daarop producten promoten en wat geld verdienen? Dan kan je inschrijven bij TradeTracker.
Via TradeTracker kan je producten van bekende bedrijven aanprijzen en geld verdienen voor elk product dat via jouw site wordt verkocht.


Kijk voor een overzicht van alle bijbanen op Student Zonder Bijbaan.nl.Reacties

mailpost
Het gaat niet heel snel, maar het is een kleine moeite.


Videlle
Inderdaad! Ik ben toch al een paar keer uitbetaald door Euroclix.


tommy
Hier een programma dat mij een extra 600euro geeft in de maand.


babyphat_
ja ik doe hier ook aan mee,
het sparen gaat aardig snel
op een site die er niet by staat :
http://www.jiggy.nl/


tommy
Rijk worden met affiliatie programma’s

Soms verdien je geld door te werken met anderen. ik zal even een uitleg geven hoe je geld kan verdienen met affiliatie programma’s.

Affiliatie programma’s (oftewel Referral programma’s of Partnerschap programma’s) zijn in korte woorden op commissies gebaseerde verkoop programma’s. Je verwijst een site naar je gebruikers en je pakt een percentage over alle opbrengst dat deze gebruikers oplevert. Jij verdient op de commissies en de site profiteert van de opbrengsten die ze zonder het programma niet hadden verdient. Als je ooit op een site bent geweest waar je bepaald links hebt gezien die naar amazon of dergelijke verwijzen, dit zijn affiliatie links.

Je kan een affiliatie programma op een website zetten die al in je bezit is, of een website aanmaken alleen het product of de service te verkopen. zolang je hier meer geld mee verdient dan dat het je heeft gekost om de website te maken en het verkeer te krijgen op je site, lach je de hele weg naar de bank.

Affiliatie advertenties werken op twee manieren, je kan er lid van worden m geld te verdienen of je kan ze gebruiken om gebruikers aan te trekken.

Het lid worden van een affiliatie programma

Zoals met elke marketing business, moet je voorzichtig zijn in het selecteren van een affiliatie programma. Het voordeel dat een affiliatie programma geeft is dat het een nieuwe manier geeft om geld te verdienen van je gebruikers. In plaats dat je het product zelf verkoopt, stuur je ze door naar een partner en verdien je een deel van de opgeleverde opbrengst.

Het nadeel hiervan is dat jou affiliatie advertentie de plaats inneemt van een andere advertentie, die je op de zelfde plek had kunnen plaatsen. Je moet er zeker van zijn dat al je advertenties op je website het maximum opbrengt. Als je niet het volle uit je website haalt, gooi je geld de prullenbak in.

De sleutel tot succes is dat je vanaf het begin het goede programma uitkiest.

Er zijn veel reclame site’s die een affiliatie programma hebben.. waarom? Omdat weten dat ze alleen een commissie hoeven te betalen over elk verkocht product of service. Het is een bewezen manier geld op te brengen zonder enige risico. Dus wat dit betekent voor jou is dat er genoeg keuze is aan programma’s om uit te kiezen. Waar het allemaal op aan komt is het product en de prijs.
Waarin het erg aantrekkelijk lijkt voor het programma te gaan dat het meeste oplevert zal je altijd het probleem hebben dat je alleen betaald krijgt voor je doorgestuurde gebruikers die ook echt wat opleveren. Dus het is belangrijk dat je wel lid word van een affiliatie programma waarin je gebruikers interesse hebben.

Natuurlijk kan je ook achter uit werken en het best betaalde programma kiezen,
Maar dit kost meer tijd want je zal de populairste sites moeten vinden in die categorie en je zal moeten overleggen met de site voor het uitwisselen van banners en links. Dit zal je gewoon veel meer werk en tijd kosten. Het is daarom veel makkelijker een programma uit te kiezen die betrekking heeft tot de doelgroep die jij bereikt met je website,

Bijvoorbeeld je begint een dating site. Je maakt misschien een klein beetje geld met het verkopen van lidmaatschappen, maar zal meer verdienen door lid te worden van bijv Match.com’s affiliatie programma, en hun je gebruikers doorsturen. Want tenzij je van plan bent internet’s grootste dating site te worden, zal je niet met ze kunnen concurreren en ze verslaan, dus kan je beter partners worden en wat geld eraan verdienen.

Wil je de gebruikers die je hebt niet verkopen kan je kijken naar programma’s die aansluiten op je site. Gebruikers van je dating site kunnen bijv geïnteresseerd zijn in het kopen van bloemen of boeken over relaties. Dus in plaats van het verkopen van 1 service verkoop je een heel assortiment van dingen die met je site te maken heeft en vergroot je maandelijks inkomen.

Hier zijn wat tips voor het kiezen van een goed affiliatie programma

• Neem geen genoegen met minder dan 25% commissie. Je hebt veel verschillende affiliatie programma’s in alle categorieën die een goed beleid hebbeen en een hoog percentage geven van de opbrengsten die ze maken via jou. Neem alleen genoeg met het beste.
• Zoek naar programma’s die het mogelijk maken je campagne te volgen. Zorg dat je de clicks en opbrengst kan controleren van je advertenties, veel programma’s hebben statistieken waaraan je kan zien wat en hoe het gaat met je affiliatie programma. Dit moet per maand te zien zijn.
• Zoek naar programma’s die je promotie materiaal geven. Zorg dat het programma je text link, banners en ander promotie materiaal te bieden heeft.
• Zorg dat je weet hoe vaak je word betaald. Sommige programma’s betalen per maand en andere per kwartaal. Kijk wat jij het beste vind.
• Kijk voor voorbeelden van marketing technieken die succesvolle internet marketers gebruiken om de beste resultaten te bereiken.

Affiliatie programma’s zijn een goeie oplossing om met de grote bedrijven te concurreren en er wat geld mee te verdienen, want zoals het engelse gezegde al zegt.. If you can’t beat them.. join them!

Met vriendelijk Groet

Tom poelstra


is dit echt
..


me
dit is oplichting, 25 euro verdienen door mails te beantwoorden


suus
dit is geen oplichting hoor.. ik heb bij moneymilionairs al een keer 25 euro uitbetaald gekregen, en heb al weer bijna 10 euro.. en van euroclix heb ik ook al een keer 25 euro gekregen.. toch lekker! kleine moeite.. btje mailtjes aanklikken!


Gast
Heee dames en heren,

Links boven in staat een advertentie:'€3000,- euro verdienen thuiswerk'.
Wat een motherfuckers zijn die gasten die hier achter zitten. Ik heb nog steeds geen reactie van die gasten. Gelukkig heb ik geen geld overgemaakt naar die gasten. Je word genaaid bij het leven.haha wie dit gelooft is gek. zelfs het grootste deel van deze posts zijn niet echt. Als je hier echt aan mee doet, duurt het megalang voor je daadwerkelijk een bedrag hebt wat je uit kunt laten betalen. Je wordt overspoeld met spam en als je pech hebt, heb je zo een virus te pakken. Rommel!


Guest
^
slimpie, promoot ie zijn/haar link om 0,50 cent te krijgen.
Je kon ook www.zinngeld.nl schrijven.


Hopsakadee
ja hallo maanden lang klikken voor 25 euro, 25 euro kan je beter verdienen met een uur hard werken dan je tijd te verspillen aan deze onzin.


drol
ja hoor bullshit dit, j bent er vast niet meer mee bzig. ja echte onzin


poep
hahahahah bullshit! ik heb hier aan meegedaan..
ik had binnen 4maanden nog niet eens 1 euro man..
rot op met die bullshit!


studentzondercent
wel schitterend dat je daar pas na 4 maanden achterkwam.


jadenk
iedereen gewoon echt werk doen voor je geld geloof mij maar is makkelijker verdienen als deze onzin k werk liever een dag voor 75 dan dat ik 133.000 x op links moet klikken voor 75 euro


Dtje
Tja lijkt me logish. Je zal nooit zo makkelijk geld kunnen verdienen toch pfff..


Henk
Kijk voor een overzicht van online spaarprogramma's op SnelGeldVerdienen.eu!


iemand
na eeuwen klikken heb je idd een paar euro bij elkaar, maar als je elke dag zo'n honderd mails moet klikken wordt je er snel flauw van. snel geld verdienen bestaat niet, gewoon werk zoeken en wat doen voor je geld


StevenBosMagic
Ik, Steven Bos, ga mijn boek binnenkort op mijn internet site zetten. Zoals de meeste al weten gaat mijn site over geld online verdienen. Mijn boek zal dus ook over dit onderwerp gaan. Mijn boek is al tegen een hoge prijs verkocht. Via Amazon en eBay. Ik heb hem hier echter afgehaald en ben van plan hem voor bijna gratis op mijn website te zetten. Mijn boek is verkocht voor €40,-! Op mijn website zal ik hem niet aanbieden voor €30,- geen €20,-geen €10,- maar voor €8,-! Je leest het goed dat is 80% korting. Deze korting zal voor slechts 50 mensen beschikbaar zijn want dan gaat de prijs weer geleidelijk omhoog! Zodat de methodes die in dit boek bij een selectief clubje blijven.

Hou daarom de website makkelijk geld online verdienen dus goed in de gaten! Over een week zal het boek er op staan. Al ruim 400 mensen zijn jou voor geweest en die hebben de volle prijs betaald. Profiteer daarom nu van deze lage prijs!

Vriendelijke groet,

Steven Bos
www.makkelijkgeldonlineverdienen.com


Scepticus
Dat is een goed idee inderdaad, een website beginnen en zeggen dat je de ultieme oplossing hebt om makkelijk geld te verdienen en mensen voor die oplossing dan geld laten betalen. Daarna geef je ze een boek met tips er in (waardelooos natuurlijk) met als enige echte tip er in om een website op te zetten en daar een boek op te koop zetten waarover je zegt dat er tips in zitten waar mensen geld mee kunnen verdienen, etc, etc. Een andere variant van het beruchte piramide spel.

@StevenBosMagic.... kortom dat is dus oplichten wat jij doet... noem het dan ook gewoon zo en lul er niet om heen.

Eruoclix en al het andere klinkt leuk, ik had zelf wel een paar cent verdiend met vele email lezen en maar klikken... het is de moeite gewoon niet waard.


klojo
Krijg toch tyfus dit is allemaal oplichting heb et geprobeerd 2 weken en ik had nog niet es €1.- dus NIET DOEN


Nina
@ Klojo: je moet natuurlijk wel wat geduld hebben he! Om dan zomaar van oplichting te spreken.... Ook al duurt het lang voordat je wat verdiend hebt, het extra geld wat je er mee hebt, is toch mooi meegenomen lijkt mij zo.

Een leuke blog met vele bijverdien mogelijkheden is: ikwilbijverdienen.blogspot.com


puppy
ik doe al jaren mee met Euroclix en Moneymiljonair. Ik heb via Euroclix al eens een Ipod Shuffle gewonnen en in totaal al meer dan 80 euro uitbetaald gekregen. Bij Moneymiljonairs heb ik al meer dan 100 euro uitbetaald gekregen. Dit is echt geen onzin. Wat wel zo is is dat je geduld moet hebben. Het is zeker niet zo dat je na een maand 10 euro of zo bij elkaar hebt geklikt.


heui
dit nooit doen het zijn oplichters en trap vooral niet in de ,krijg geld voor elke bericht die je stuurt,truck nooit in trappen


Wat een onzin!
Echt belachelijk, lees de deelnemersvoorwaarden eens (zoals ze dat zelf noemen) : De Clix vertegenwoordigen zelf geen geldwaarde. De Clix kunnen alleen voor euro’s worden ingewisseld op de EuroClix-Internetsite, mits de deelnemer tenminste 1000 Clix heeft verdiend


teringgggg
Ja het is een en al onzin! Niet in trappen mensen! Ik had me ook aangemeld voor enkele bedrijven en kijk eens.. ik kom nu geld tekort! Ze hebben me opgelicht met een tijdschrift die ik zogenaamd uit mocht testen... Bleek dat ze er een abbonnement van hadden gemaakt! Dus pas op! Niet in trappen. en trouwens, het kost erg veel tijd. Allemaal mooie praatjes maar als je niet wilt werken moet je het gewoon niet doen.

En wil je het wel, zoek een echte baan.

Succes mensen. en normaals: NIET IN TRAPPEN!


Alex
Pas op met het afsluiten van een kontrakt via Zero Condooms. Ik zit nu 2 jaar vast aan een Vodafone abonnement welke ik heb afgesloten via de link op Zero Condooms. De beloofde 6.300 punten keert Zero Condooms echter niet uit. Het zijn gewoon een stel grote oplichters. Erg jammer dat vodafone met deze mensen in zee gaat.


MJNW
Zo te lezen zijn dit dus oplichters die door een aantrekkelijke manier mensen willen trekken.


Aku
Ja echt bullshit! Volgens mij is hij ook niet verder ermee bezig geweest. Wat een loser en tijdverspilling die sukkel tom poelstra


Klaus
Nebenjob 70-450€ im Monat
Geld Verdienen und Sparen im Internet: Es Funktioniert und Empfehlenswert

Für: Deutschland
Österreich
Schweiz

Immer mehr Menschen träumen davon, über das Internet einen lukrativen Nebenverdienst zu erwirtschaften und etwas Geld für die Haushaltskasse dazu zu verdienen.
Wolltet ihr schon immer mal euer Taschengeld aufbessern 70-450€ im Monat?
Bequem Geld online verdienen. 100%ige Auszahlung,kostenfrei, ohne Risiko..

Hier mehr infos: http://geldverdieneninfo24.coverblog.de/bonusportal24-e/
Bijles in de buurt     
150 duizend vacatures     
Vacatures in Finance, IT, Engineering en Management     
JobBird heeft groot aanbod van banen     
NHA Thuisstudies     
Alle vacatures online     
Bijles voor basis en middelbare school     
Postbezorgen als vakantiebaan     
Vrijwilligerswerk Stage of Au Pair in het buitenland?     
Plaats je C.V. online     
Geef je mening en verdien geld     
Bijleren met een cursus van Studieplan     
Word jij de nieuwe medewerker van StudentZonderCent?     
Vakantiewerk     
Bijles geven     
Poker spelletjes     
Promotiewerk     
Unique banen zoeken     
Ideeën voor bijbaantjes     
Oppassen als bijbaan     
Bijbanen in jouw provincie!     
Makkelijk geld verdienen     
Online wervingbureaus     
Uitzendbureaus in Nederland     
Callcenterwerk Amsterdam en omgeving     
Callcenterwerk Utrecht     
Callcenterwerk Delft     
Callcenterwerk Den Haag     
Callcenterwerk Rotterdam     
Callcenterwerk Nederland     
Studenten houden ook wel van een potje pokeren!     

SZC Twitter

Volg StudentZndrCent op Twitter Volg @StudentZndrCent ook op twitter!!

Heb je zelf een website? Plaats dan de Stufi Countdown Gadget op je eigen site!