Bijbaantjes!

Oppassen als bijbaan

6-1-2007 door Videlle


Oppassen als bijbaan Veel meisjes en jongens hebben vroeger wel eens opgepast op kinderen uit de straat of de kinderen van de buren. Helaas worden deze kinderen ook groot. Vond je dit baantje toch ideaal, lees dan snel verder!

HetNieuweOppassen.nl www.hetnieuweoppassen.nl
Naast snel en makkelijk een oppasadres vinden, kun je er ook nog eens sparen voor leuke kortingen! Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief maak je bovendien kans op een lekker verwenpakket van Rituals.


ZoekOppas.nl www.zoekoppas.nl
ZoekOppas.nl noemt zichzelf 'de beste bron voor een oppas'. Je kunt je gratis inschrijven en er staan advertenties van ouders uit het hele land die een oppas zoeken voor hun kinderen.

OppassserGezocht www.oppassergezocht.nl
Bij OppasserGezocht kun je je heel gemakkelijk registreren en zoeken naar (een) oppaskindje(s). Daarnaast kunnen families een soort profiel aanmaken, zodat je meteen meer te weten komt over je oppasadres!

OppasMarkt www.oppasmarkt.nl
De Markplaats onder oppassites. Hier kun je snel een advertentie plaatsen zodat ouders je weten te vinden voor hun oppasklusjes.

Oppassers.nl Oppassers.nl
Oppassers en gastouders zoeken en je kan je registreren als oppasser. Wel verplicht registreren.


Kijk voor een overzicht van alle bijbanen op Student Zonder Bijbaan.nl.Reacties

danitscha
hallo ik ben danitscha 18 jaar oud ik ben op zoek naar een bij baantje als oppasser graag ik delft ik kan alleen in het weekend ik kan heel goed omgaan met kinderen ben betrouwbaar reageer als u meer wilt weten


Sheleste
Hallo, Ik ben Sheleste ik ben 14 jaar oud. Ik wil graag een bijbaan voor in de vakantie. & aangezien ik zelf een broertje hebt van bijna 5 maanden, en her erg leuk vind om op te passen dacht ik dat dit wel geschikt zou zijn. dan wel graag in almere. graag in het weekend. Wilt u meer weten reageer dan.


Sariette
Hallo, ik ben Sariette 18 jaar oud en kom uit Rotterdam. Ben op zoek naar een bijbaantje als oppasser. Ben een betrouwbaar, spontaan, leuk en actief iemand die wel tegen een stootje kan. Heb heel veel met kinderen gewerkt zowel jong en oud. Ik ben wel in voor een uitdaging. Nou als u meer interesse heeft kunt u me mailen naar: love_dance_1@hotmail.com


Zainab
Hallo, ik ben Zainab en ben 20 jaar oud en kom uit Rotterdam-Zuid. Ik ben een zeer enthousiaste, betrouwbaar persoon. Ik ben getrouwd en heb zelf nog geen kinderen. Wel loop ik stage op een basisschool in spangen, en ik vind het wel leuk om op kinderen te passen. Heeft u een oppasser nodig voor het weekend of na schooltijd. Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-14245910.


Tessa
Hoi,
Mijn naam is Tessa Knoops, en woon in Veldhoven. Ik ben op zoek naar een bijbaatje als oppasster. Ik studeer onderwijsassistente dus kan erg goed met kinderen omgaan. In het weekend kan ik niet, dus door de weeks na school! Verder ben ik een erg enthousiast, betrouwbaar, vriendelijke meid!Mijn email adres is tessaknoops@gmail.com

Groetjes, Tessa


lynn
ik ben meisje van 15 jaar en ik wil dolgraag oppassen kheb al gebabysit me kindjes van 2 tot 3 jaar allemaal ale het liefst van 3 tot 12 jaar ik woon in oudennarde ik studeer kinderverzorging ik kan om de 14 dagen komen en ben erg betrouwbaar en enthousiast en zeer vriendelijk hoor en ik kan ook woensdag komen
en als er nog iets is bel of sms me dan of stuur ne mail mijn email adres is coodeveling@hotmail.com en mijn gsn nummer 0472822697 groetjes lynn


lynn
ik ben meisje van 15 jaar en ik wil dolgraag oppassen kheb al gebabysit me kindjes van 2 tot 3 jaar allemaal ale het liefst van 3 tot 12 jaar ik woon in oudennarde ik studeer kinderverzorging ik kan om de 14 dagen komen en ben erg betrouwbaar en enthousiast en zeer vriendelijk hoor en ik kan ook woensdag komen
en als er nog iets is bel of sms me dan of stuur ne mail mijn email adres is coodeveling@hotmail.com en mijn gsn nummer 0472822697 groetjes lynn


kaylee
Hallo ik ben Kaylee,
En ik ben 13 jaar.
Ik zoek een bijbaan als opasser.
Ik kan heel goed met kinderen om gaan, en de meesten kinderen zijn dol op mij.
Ik pas op mijn buurmeisje,nichtjes,neeftje enz.ik vraag 10 euro per uur.Dat is inclusief dat ik altijd wat leuks mee neem voor het kind. zoals een cadotje of iets lekkers. Het liefst alleen in den haag. Zoniet vraag ik reiskosten en dat licht eraan waar en hoever. ik pas het liefsten alleen op kinderen van ongeveer 2 en een half tot ongeveer 7 of 8 . Ook pas ik alleen op kinderen die geen gedrachts probelemen hebben. Dus geen kinderen met gadrags problemen. ik pas alleen op meiden.
Dus zoek jij een betrouwbaaren,liefe & leuke meid waar jouw kinderen in goeden handen zijn mail mij dan snel en dan hoor je snel van me:

chicky_95@live.nl

groeten Kaylee Glasbergen


r0binaa
Hallo ik ben robin.
Ik ben 19 jaar oud en zoek graag een bijbaantje als oppasser voor doordeweekse avonden en eventueel op een vrijdag avond.
Ik kan goed met kinderen omgaan en ben erg betrouwbaar.
Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen op 0623799597 of mailen naar r0binaa@hotmail.com
Groetjes robin


lovemieppiej
Hallo ik ben Lisa!!
Ik ben 17 jaar oud en zou het leuk vinden om op kinderen te passen!
Ik heb zelf een broertje van 8 maanden waar ik het goed mee kan vinden en ik zit op een opleiding en doe daar Zorg en Welzijn.
Mijn moeder is juffrouw van groep 4 en daar heb ik zelf ook vaak bij geholpen.
Mijn numer is 0619095564 voor als U me wil bereiken en mijn msn is lisa_miep@hotmail.com.

P.S. Ik kan gewoon na school oppassen en het liefst 's avonds
Groetjes Lisa


Tessa
Hee ik ben Tessa .
Ik ben 15 jaar oud en zou het leuk vinden om op kinderen te gaan passen.
Ik vond het vanaf men 10de al geweldig om iets met kleine kinderen te doen maar toen zat ik nog wat in een jongere leeftijd.
Ik woon zelf in Haulerwijk, maar ga binnenkort naar Assen verhuizen. Als er vragen zijn ken je me altijd mailen tessie_395@hotmail.com . Ik ken naar schooltijd gewoon oppassen , woensdag heb ik een kort rooster tot 10 over 12, en 's avonds dat lukt me zeker!

Groetjes Tessa.


Yasmin
Mijn naam is Yasmin.
Zoals de meeste hier ben ik ook 15 jaar oud en zit ik in het derde jaar van het vmbo. Ik pas vaak op me nichtjes en kinderen van kenissen en ik heb dus veel ervaring met kinderen en daarbij ben ik ook erg geduldig. Ook vermaak ik kinderen vaak door met ze te kleuren of een spelletje te spelen. Het liefste heb ik dat het in Amsterdam-West is want daar woon ik dus is het gemakkelijk voor me om te werken. Voor meer informatie: Email: yasmin031@live.nl


Nora
Hallo ik ben Nora.
Ik ben 19 jaar oud en zoek graag een bijbaantje als oppasser voor doordeweekse avonden.
Ik kan goed met kinderen omgaan en ben erg betrouwbaar.
Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen op 0634670388 of mailen naar noenna.16@hotmail.com

Vriendelijke groet
Nora


Veerle
Hallo!
Ik ben Veerle, ik ben 13 jaar en hou ontzettend veel van kinderen! Ik vind het leuk op een spelletje met ze te spelen of misschien wel knutselen of dat soort dingen!
Meer informatie: Veerle@schielen.nl

Met Vriendelijk Groet,
Veerle Schielen


Minke
Ik ben Minke Geurts, 19 jaar, ik studeer HBO pedagogiek in Tilburg en ben 2e jaars. Ik ben op zoek naar een gezin in Tilburg, waarbij ik kan oppassen.
Ik ben in principe maandag middag en avond, woensdag middag en avond en donderdag middag beschikbaar.
Ik heb al wat ervaring:

- Ik heb met de leeftijdsgroep 4 t/m 7 jaar gewerkt (stage vorig jaar op basisschool Andreas in Tilburg)
- Dit jaar werk ik met kinderen van 10 t/m 12 jaar. Deze kinderen hebben ADHD of autisme en een verstandelijke beperking (speciaal onderwijs in Eindhoven mgr. Bekkersschool)
- Ook heb ik opgepast bij twee gezinnen een kindje was 2 jaar en het andere kindje was 4 jaar. En in het andere gezin waren de kinderen 6 en 8.
- Ik studeer pedagogiek (opvoedkunde)

Ik vind het belangrijk om spelletjes te spelen, om te voetballen in de tuin, naar een speeltuintje te gaan enz. Lekker bezig zijn met de kinderen.

Ik leer ontzettend veel op school over kinderen, opvoeding, stoornissen en nog veel meer. Deze kennis kan en zal ik gebruiken wanneer ik zou komen helpen of oppassen en het zorgt ook voor begrip voor de kinderen, de ouders en de gehele situatie.

Mijn hobby's zijn: dansen, gezellig met vriendinnen dingen doen


Minke
Mijn e-mailadres voor als u interesse heeft: minke_geurts@hotmail.com


lisa
hoi ik ben lisa en ben 14 jaar. omdat ik mijn zeilkampen zelf moet gaan betalen zoek ik een bijbaantje. oppassen leek me erg leuk omdat ik het leuk vind om met kleine kinderen om te gaan. ik ben vooral heel creatief dus weet snel dingen te verzinnen om met de kinderen te doen. ik woon in diemen maar zou ook in amsterdam kunnen oppassen. als u interesse heeft kun u mij mailen naar : lululisa8@hotmail.com


Serena
Hallo ik ben Serena ik ben 13 jaar.
Ik woon in papendrecht
Ik kan goed met kinderen omgaan
en word niet snel boos
ik zou graag een bijbaantje willen hebben
als oppaser.
wilt u dat ik bij u komt oppassen
kunt u een mailtje naar mij stuuren
Imail: serena1_goede@hotmail.com

P.s het moet wel in papendrecht zijn!

Groetjes Serena


Sancha
Hallo wij zijn twee meiden van 14 en 15 en wonen in Papendrecht. We zouden graag willen oppassen op kleine kinderen. We hebben al ervaring en passen zo nu en dan weleens op, maar we willen graag wat meer oppassen. Woont U in Papendrecht(of in de buurt) en zoekt nog een oppas? Wij zouden dat graag doen.
Mail ons: babysit-sancha@live.nl

Groetjes, en misschien tot dan!


Joella
Hallo,

ik ben Joëlla ik ben 13 jaar oud en ik zoek een bijbaantje als opasser ik heb een van 3 klein zusje jaar dus ik pas vaak op ook veel 's avonds!
Ik wil graag kinderen van minimaal 3 en maximaal 7.
Ik woon in paterswolde en heb daar het liefst een baantje in Eelde kan ook het is opzich ook geen probleem om tot laat op te passen.
mijn e-mail is joella_kussie@live.nl
bellen mag ook06 450 219 56
de prijs is n.o.t.k.

groetjes en misschien tot dan


Mirjam
Hallo,


madelon
hallo
ik ben madelon witlox en ik zoek een bijbaantje als babysitter ik ben 12 jaar en ik wil graag op een kind tussen de 2-3 passen ik woon in menaldum.


chaimae
Hoii,,

ik ben chaimae, ik ben 14 jaar oud en zoek een bybaantje als oppaster het lieft in Amsterdam-oost/zuid. Kan op alle dagen. en het is ook voor in de ZOMERVAKANTIE 2009.

Voor meer info bel dan 0614466566.

Alvast bedant,,

Chaimae


Nadieh
Haii,

Ik ben Nadieh,
En ik ben 14 jaar.
Ik wil graag een bijbaantje als oppas,

Want ik ben doll op kinderen.
Ik speel vaak met mijn nichtjes en neefjes.
Dat vind ik erg leuk !
Ik vraag 6 euro in het uur.

Wanneer kan ik?

Ik kan in het weekend bijvoorbeeld vrijdag avond.
Zaterdag de hele dag, ook savonds.
En zondags.

Waar wil ik oppassen?

In Dalen of in Coevorden.
( Drenthe )

Als je belangstelling hebt,
Of voor vragen..
Dan kun je mij wel mailen.

nadieh_boneschansker@hotmail.com

Liefs Nadieh.


Beau
Heeei,

Ik ben Beau ik ben 13 jaar en ik kom uit haarlem. Bent u opzoek naar een oppas? Ik zit nu in twee Gymnasium. Het lijkt me erg leuk ! Ik vind kinderen erg leuk. De prijs vind ik niet heel belangrijk.

Bent u geeintereseert of heeft u vragen ? dan kunt u mij via hyves mailen of krabbelen. Verder ben ik betrouwbaar en mijn ouders weten hier van.

Dus zoekt u een leuke oppas ?

mail me dan :

beau-hannah.hyves.nl Dank kunt u mij uitnodigen en in de uitnodigging u reactie zetten dan kunt u ook wat meer over mij te weten komen.

Met vriendelijke groeten
Beau


Mellissaa
Hallo.
ik ben mellissaa en ik ben beina 14.
ik zoek graag kinderen om op te passen, ik heb er ervaring mee want ik heb het al eerder gedaan, alleen deze mensen zijn nu op vakantie.
groetjes, mellissaa.


Djesika
Hallo,
Ik ben Djesika
Ik ben 14 jaar oud en volg een havo-opleiding.
Het lijkt me leuk om op te passen.
Ik wil oppassen in Heerlen en Landgraaf.
Als vakantie baantje.
Ik ben bereikbaar op djesikas@gmail.com.
Hopelijk hoor ik nog van U.

Met hartelijke groeten,
Djesika

Nog enkele dingen die misschien fijn zijn om te weten :
-Mijn ouders zijn op de hoogte-Ik heb het vaker gedaan
-Ik rook niet
- Huisdieren ? geen probleem !


Sterre
Hallo ik ben Sterre ik zoek een baantje als oppas in Groningen. Ik ben 11 jaar en ik heb een broertje van 8 waar ik soms ook op pas.
Ook heb ik ervaring met het oppassen met mijn nichtje van 4. Ik ben misschien wat jong maar ik ben al heel zelfstandig en erg verantwoordelijk.
Groetjes Sterre

Mijn ouders zijn op de hoogte.


Cherr
Hallo, ik ben Cherrily en ik ben 12 jaar.
ik zoek een bijbaantje als oppasser.
het liefst in R'dam Noord, daar woon ik.
mijn ouders zijn op de hoogte
en ik heb geen probleem met huisdieren.
de leeftijd van kinderen
waarbij ik zou moeten oppassen is ook geen probleem.
ik ben erg vriendelijk, liefhebbend en betrouwbaar.
u kunt mij mailen op: Cherriiee__@hotmail.com
en ik ben altijd bereikbaar op: 0634676168.
hopelijk hoor ik nog wat van u?
xxCherrily~


Naomi
Hallo, wij zijn Chelcia en Naomi we zijn 12 jaar oud.
we zoek een bijbaantje voor in de vakantie als oppasser de leeftijd van kinderen ( Het liefst ergens in middelburg vlissingen of terneuzen sluiskil oost-souburg westerzicht.)
waarbij we zou moeten oppassen is ook geen probleem.
we zijn erg vriendelijk, liefhebbend en betrouwbaar. en kunnen goed met kinderen om gaan u kunt ons mailen op: liefje_naomi@hotmail.com / chelcia1997@hotmail.com , hopelijk horen we van u ? .

groetjes naomi en chelcia


ursula
hallo.
ik ben een meisje van 15 jaar. ik zou graag willen oppassen op kleinere kinderen. van 2 tot 5 jaar iets ouder of jonger maakt ook niet uit.ik ben zeer betrouwbaar. en ben gek op kleinere kinderen ik zou het prettig vinden als het in sint willebrord of etten-leur is . u kunt me een mail sturen als u interesse heeft. ursula_liefje@live.nl


Stefhanie
Hallo,

Ik ben Stefhanie 17 jaar, ben opzoek naar een bijbaantje als oppasser. Aangezien ik alleen nog een scooter heb, wil ik alleen in Utrecht oppassen. Ik heb een jaarlang stage gelopen op een voorschool, dat is voor kinderen vanaf
2 t/m 4 jaar maar jongere of oudere kinderen vind ik net zo leuk. De voorschool is me goed bevallen vandaar dat ik nu ga beginnen aan niveau 3 van het SPW. in verband met school en stage ben ik pas na 18:00 beschikbaar. Heeft u intresse in mij als opppasser kunt u een mail sturen naar S_hanie@hotmail.com.

Groetjes...


Michelle&Ilsa..
Hallo wij zijn michelle en ilsa!
Wij zijn 11 jaar oud bijna 12 en zoeken een bijbaantje voor op zaterdag en oppassen lijkt ons leuk want wij zijn 2 spontane meiden en houden heel erg van kinderen.
Michelle heeft altijd kinderen om zich heen en heeft er veel ervaring mee.
Ilsa die houd heel erg van kinderen en heeft er ook wel ervaring mee.
Het maakt niet uit hoe oud de kinderen zijn maar wel ouder als 2 jaar!
Wij willen het graag In ALBLASSERDAM want daar wonen wij!

Als u intresse in ons heeft kunt u mailen naar michellemarree@hotmail.com

Groetjes ons.


Renée van Gils
Hoi Hoi, ik ben Renée en 14 jaar oud.
Ik zou heel graag op willen passen omdat ik heel erg van kinderen houd en ik vind het gewoon leuk als bijbaantje.
ik heb al vaak in de buurt opgepast op kinderen van -1 tot 10 en dat ging altijd goed!
Ik woon in Breda in het Brabant-park Dus graag in Breda.
Ik kan meestal alleen s'avonds vanwege school en in de vakantie's en weekenden natuurlijk ook s'middags als ik geen andere afspraken heb.
Ik hoop dat u zo genoeg weet en als u meer wilt weten of intresse in mij heeft dan kunt u me mailen naar:
reneetjepop@hotmail.com.
Groetjes Renée


Rey
hallo ik ben Rey 12 jaar oud en woon in Gouda
ik vraag 3 euro per uur het liefst in gouda
mijn email is reyboy123@live.nl


Diana
Hallo ik ben Diana Klee,
ik ben 14 jaar oud, ik doe theoretische leerweg op vmbo, en maandag is de start van het derde jaar.
ik kom uit Geleen en zoek een oppas plek in de buurt,
ik heb een goede ervaring met kinderen me neefje die word binnekort 4 en hij is dol op mij,
ik doe vaak op hem letten
al me neefjes en nichtjes zijn dol op me,
zelf wil ik in de kraamzorg,
ik vind kinderen namelijk het einde
zoek je een leuke spontane meid,
om op uw kind te letten,
dan kunt u bellen naar mijn mobiele nummer: 0634090394


Diana
het loon per uur bespreken we dan wel door de telefoon.

groetjes


Rebecca
Hallo,

Ik ben Rebecca Bovenschen en ben op zoek naar bijbaantje als oppasser.
Ik vind het leuk om op kinderen te passen, zelf heb ik een zusje van 2 jaar oud.
Ik zou graag willen oppassen in de buurt van Dronten Biddinghuizen. heeft u intresse in mij dan kunt u mailen naar: rebeccabovenschen@hotmail.com


noah
Ik ben een jongen van 13jaar oud woon in amsterdam.en zoek een bijbaantje.
mijn minimum loon per uur is 4euro.
krijg graag een reactie van je .
hotmail ; nick.noah@hotmail.com
Geen hoofdletters intype


Calin
hallo ik ben calin (13) ik woon in den haag en zoek een bijbaantje als oppas. ik kan goed omgaan met kinderan vanaf 2 jaar.
hotmail: calin.b@hotmail.com


Natascha
Hallo, ik heb leuke oppaskindjes gevonden via www.buurtoppas.nl


ryan
hooi ik ben 12jaar ik wil kindren verzorgen en
kindren van 5jaar

meer info mail me ryan_hexspoor@hotmail.com


ryan
zorry ik vergeet de zeggen zondag kan ik want
ik moet zaterdag voetballen en kan wel savonds of smidags het hangt er van af hoelaat ik moet voetballen


ryan
owja en ik woon in de rijp dus kan schermerhorn doen en noordeinde of je moet me ophallen


laura
Hallo

Ik ben laura en ik ben 13 jaar
en ik zou graag willen opassen
ergens in den haag

Mijn email is :lauravrolijk96@hotmail.com


rick tieleman
hai mijn naam is rick ik ben 14 jaar en woon in deurne ik zoek graag een bijbaantje als oppas ik vind het zelf leuk om met kinderen te werekn, want ik heb er zelf 2 een van 6 e een van 8 ze vinden het dan ook altijd heel leuk als ik kom omdat ik graag met hun speel en veel met hun doe


rick
hai ik ben rick ik ben 14 jaar en ik woon in deurne noord brabant ik zoek een bijbaantje als oppas omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken ik heb zelf 2 neefjes een van 6 en een van 8 en ze vinden het altijd geweldig als ik bij hun kom want ik speel altijd veel met hun en doe veel leuke dingen met hun maar een baantje als oppas zal echt geweldig zijn mijn tel nummer is 0683023708 ik ben berijkbaar elke dag nar 5 uur s'middags


Jessica van der Wal
Hallo,

Ik ben 12 jaar, bijna 13, en ik wil heel graag een bijbaantje!!
Het liefst oppassen maar boodschappen doen of andere huishoudelijke dingen wil ik ook graag doen! Zolang ik er maar geld mee verdien!!

Groetjes Jessica van der Wal


Lizzy Scholtze
Hallo, ik ben Lizzy Scholtze en ik kom uit Oisterwijk ik ben 14 jaar en ik zoek een bijbaantje b.v oppassen ik zou graag de leeftijd van 5 tot 10 jaar
laat me alstubliefd iets weten. Groetjes Lizzy


Jordie Bouwens
Hoi Hoi, ik ben Jordie en 14 jaar oud.
Ik zou heel graag op willen passen omdat ik heel erg van kinderen houd en ik vind het gewoon leuk als bijbaantje.
ik heb al vaak in de buurt opgepast op kinderen van -1 tot 10 en dat ging altijd goed!
Ik woon in Breda in het Spaubeek.
Ik kan meestal alleen s'avonds vanwege school en in de weekenden natuurlijk.
Ik hoop dat u zo genoeg weet en als u meer wilt weten of intresse in mij heeft dan kunt u me mailen naar:
jurke2008@hotmail.com
of
Spaubeek@live.nl

Groetjes Jordie Bouwens


Fatiima
Hallo Ik Ben Fatiima,
Ik Ben 14 Jaar Oud,
En Ik Zoek Graag En Bijbaantje,
Als Oppas Want Ik Vindt,
Het Heel Leuk Om Op Kinderen,
Te Passen,
Jammer Heb Ik Zelf,
Geen Kleine Broertje Of Zusje,
Ik Wil Oppasse, Op En Dinsdag(vanaf 15:00),Donderdag(vanaf 14:30), Vrijdag, Zaterdag & Zondag, De Rest Van De Dagen (Vanaf 13:00) En Graag In Amsterdam - Oost

Als U In Contact wilt Kome
Graag Mailen Naar :

Ouarzazatiaa_4life@hotmail.com

Groetjes, Fatiima


Jacky
Hoi, ik ben Jacky. Nu nog 14 jaar, maar 5 December. Ik wil graag een bijbaan als babysitter, want ik vind het heel leuk om met kleine kinderen om te gaan. De tijden wanneer ik kan zijn verschillend, dus zou ik dat met u kunnen afspreken wanneer e.d. Ik woon in Papendrecht.

Als u contact wilt opnemen, kunt u mailen naar:
mevrouwbaan@gmail.com,
verdere informatie bespreken wij dan wel!

Met Vriendelijke Groeten,
Jacky.


Steef
Hai hai ik zoek een spontane meid als oppas.
Omgeving rotterdam
Contact per email of msn...
Stevie_nr1@hotmail.com


aaron
hallo, ik ben aaron ik ben bijna 12 en ik zoek al een bijbaantje weten jullie eentje


Anna
Hallo! Ik ben Anna, ik ben 14 jaar, in februari wordt ik 15. ik ben op zoek naar een oppas baantje, om wat extra geld bij te verdienen, en ik vind kinderen heel erg leuk! ik heb zelf een jonger broertje, en een oudere gehandicapte broer, dus ik weet hoe ik met kinderen moet omgaan. ik woon in tilburg. ik kan niet op alle dagen i.v.m school en sport, maar ik probeer dan natuurlijk plaats te maken.
Als u misschien denkt dat ik geschikt ben, dan hoor ik dat graag.
Gr, Anna


flieem
Hee,
ik ben Eveline, ik ben 17 jaar. Ik ben eerstejaars student Logistiek&Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben gek op kinderen, elke leeftijd. Ik woon zelf in Rozenburg en zou op willen passen in de omgeving. (Rozenburg, Spijkenisse, Brielle, Maassluis, Vlaardingen)Oppassen in Rotterdam is mogelijk als het niet te laat wordt. (In verband met het openbaar vervoer, ik heb geen rijbewijs). Ik hoor graag van u.
eveline.vrij@live.nl

m.v.g.
Eveline Vrij


Charlotte Trip
Hallo,
Mijn naam is Charlotte Trip en ik 17 jaar oud.
Ik woon in nieuwerkerk aan den IJssel.
Ik volg de opleiding verpleegkundige, ik ben tweede jaars.
Voor mijn opleiding kan ik geen baantje nemen met vaste uren.
Vandaar leek mij oppassen wel een goede oplossing.
Als ik mijn opleiding afgerond heb wil ik met kinderen gaan werken.
Zelf heb ik een broertje van zes, dus ik heb oppas ervaring.
Woont u dicht bij Nieuwerkerk aan den IJssel en zoekt u een oppas kunt u contact mij mij opnemen.
chaarr@live.nl
Groetjes Charlotte


Mira Heijnen
hallo,
Mijn naam is Mira Heijnen, ik ben 13 jaar oud en zit nu in 2 havo. Ik vind het heel leuk om op kinderen te passen. Op de basisschool speelde ik ook altijd met de kinderen uit groep 1 en 2. De leeftijd van de kinderen maakt mij niks uit, en ik vraag maar 3 euro per uur. Ik kan op een zaterdag en zondag.En misschien ook wel een keer 's middags doordeweeks.Ik woon in gelderland, in het dorp beuningen, dat ligt heel dicht bij nijmegen. Bent u geinteresseerd? mail me dan alsjeblieft naar: mira.robin@hotmail.com (geen hoofdletters)
mijn ouders zijn hier ook van op de hoogte.
groetjes Mira =)


Kimberly
hallo, ik ben Kimberly en ben 14 jaar
ik zou graag als bijbaantje oppassen willen doen het liefst in Wagenigen.. het maakt me niet uit wanneer als het maar savonds is of in het weekend kan ik de hele dag ik ben erg betrouwbaar en kan goed met kinderen omgaan vind het ook super leuk.
als u meer wilt weten mail me dan
kimberlieyy14@live.nl


Ashley
Hallo, ik ben ashley
ik wil graag en bijbaantje
voor in het weekend (in almere),
ik kan goed met kinderen omgaan
en ben vertrouwbaar
als u meer wilt weten
E-mail dan naar mijn
e-mailadres : ashleyb_95@hotmail.com
groetjes ashley


Pipa
Hoi ik wil oppassen.
xx


Henk
Hoi

Ik ben Henk en zoek een bijbaantje als oppas.
Ik houd van kinderen en speel graag spelletjes met ze. Graag kinderen van 3 tot en met 11. Zelf ben ik 13 jaar. Ik heb al veel ervaring.

Heeft u interesse bel mij dan op het volgende nummer: 06-13359675.

Ik woon in omstreken Utrecht.Mijn naam is Wendy Vrijenhoek en ik ben 18 jaar oud. Ik ben bezig met de opleiding Onderwijsassistent.
Ik ben gewend om met kinderen om te gaan.
Ik heb oppaservaring met verschillende leeftijden.
Mocht u interesse hebben, dan kunt u contact met mij opnemen via het volgende e-mail adres:

wendy_vrij@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Wendy Vrijenhoek


remojo98
Hoi ik ben remona ik ben 11 jaar oud en wil oppassen ik ben verantwoordlijk en heb 3jaar ervaring ik kan ook helpen met auto's wassen hond uitlaten en nog meer dingen maar dan ot u bijbetalen ik zou graag op een zaterdag werken voor 6uur savonds en wil dan ook goed betaalt worden (bijv:2euro per uur of 1euro minder doe ik het niet voor! en met bijbetalen 4 euro per uur ) dat washet en ik hoop iets van mensen te horen en het liefst dicht bij amsterdam west in de wijken bos en lommer slotemeer dit is mjn email remona8jaar@live.nl

Vriendelijke groeten remona


Dagmar
Hallo,

Ik wil graag wat bijverdienen,
Dus.. Zou ik ergens kunnen oppassen of de hond kunnen uitlaten?

Ik woon in Diemen
ik doe Gymnasium en zou graag van jullie willen horen.

daggie1_8@hotmail.com

Vriendelijke groeten,
Dagmar


Tamara
Hallo (:

Ik ben Tamara en ben 13 jaar oud. Ik ben dol op kinderen. Ik zou dan ook graag een bijbaantje als oppasser willen hebben. Ik heb zeker ervaring, ik heb een broertje van bijna twee jaar waar ik ook regelmatig op pas. Ik zou zeggen, zoekt u iemand die op u kinderen wilt passen?, laat het me dan snel weten. Het moet wel in Eibergen (Gelderland) zijn. Alvast bedankt.

E-mail: Tamara_96@live.nl


laura en marene
hallo
wij zijn 11jaar oud en wij zoeken een leuk baantje wij houden veel van kinderen en wij vragen 5euro(perpersoon) wij wonen in gorinchem wij hopen meer te weten te krijgen groetes laura en marene


Lidia
Hallo,

Ik ben Lidia en ben 13 jaar. Ik zoek een baandje als oppasser, want ik zou graag wat bij verdienen.
Ik woon in Zwolle, en het zou fijn zijn als het in buurd van de Wipstrik was. Ik heb geen kleine broertjes of zusjes maar ik vind het wel leuk om met kleine kinderen om te gaan.
Mijn e-mail adres is lidiathelen@hotmail.com


Leroy Swankhuizen
hallo,

ik ben leroy en ik ben 14 jaar, ik zou heel erg graag wiilen oppassen, ook omdat ik dol op kinderen ben. ik woon in Almere en zou het heel prettig vinden als het in de buurt van Almere blijft.

met vriendelijke groeten

leroy


Leroy swankhuizen
mijn emailadresc is

leroyswankhuizen@msn.com


Manon
Hallo,
Ik ben Manon, 16 jaar en ik zoek een bijbaantje als oppaster.
Ik woon in Oisterwijk.
Ik had al een eigen oppasaddres maar wegens verhuizing moest ik ze verlaten.
Dus als U interrese heeft, laat maar iets weten via mijn e-mail : manondebruijn_93@hotmail.com

Danku.


Kimweijmer
Hallo ik ben Kim Weijmer.
Ik wil later een eigen oppasservice beginnen maar dat duurt nog heel lang ik ben 13 jaar en ben ervaren om op te passen Ik ben bijna elke avond beschikbaar meer informatie kim_weijmer@hotmail.com (welhetliefst in kampen)


amina
hallo ik ben amina en ben 12 jaar oud en ik wil graag een bijbaan in groningen
dus als uw iets voor mij hebt dan heb ik graag dat u mij emailt via ifaf_baby_cool@hotmail.com


Darhienne
Hallo,
Ben Darhienne Silberie ben 18 jaar oud.
Zoek graag een baantje als oppasser het liefst in den-haag.
woon zelf in Nootdorp.
Doe nu opleiding Maatschappelijk zorg niveau 4.
heb voor deze baantje gekozen omdat ik zelf heel veel ervaring heb met kinderen heb zelf stage gelopen in een kinderdag verblijf, speciale basisscholen.
en heb hiervoor ook opgepast op 2 kleine meisjes.
en heb 2 broertjes en 1 zusje.
zo het liefst in de avonden of in het weekend willen.
als u interesse heeft ,laat het me aub weten via mij e-mail darhienne_duchi@hotmail.com


Nora
Hee,
Ik ben 14 jaar en,
Ik wil graag een bijbaantje als oppasser.
De leeftijd van de kinderen maakt me niet uit
ik woon in langedijk
ik kan door deweeks en in het weekend na school of s'avonds.
Ik kan goed met kinderen opschieten en hou veel van kinderen.
Als u interesse heeft, e-mail me dan aub naar
noura_mocro@live.nl


Stacey
Hee,
Ik ben Stacey, ik ben 17 jaar en zoek een bijbaantje als kinder oppas, ik heb ruim 3 jaar op me buurjongetje en zijn baby zusje gepast en ook heel vaak op kinderen uit de klas van mijn zusje. Ik ben de hele week beschikbaar, het liefst ergens in Amsterdam west.
Heeft u interesse dan kunt u contact met mij opnemen via e-mail ; s.vaninge@live.nl


Amy
Hallo, ik ben Amy en ik ben 17 jaar, en ik Zoek een oppasbaantje in wageningen. Ik heb zelf een jong broertje, en nog een broertje en zusje. Ik doe een opleiding in de zorg, dus ben wel zorgzaam! Graag mailen naar x_dontjudgeme-@live.nl


Maxine
Hallo, mijn naam is Maxine Bronmans en kom uit Rotterdam. Ik ben 15 jaar oud en zoek een oppasbaantje in Rotterdam. Ik zou alle avonden van de week, behalve woensdag en vrijdag, kunnen oppassen. Als u geinteresseerd bent mail dan naar: maxinebronmans@hotmail.com

Dank u wel.


ozge
hi.
ik ben 13 jaar en ik zoek een oppas baantje in eindhoven ik kan elke avond als u geintresseerd bent mail dan a.u.b naar gozdesztyle.66@live.nl !!


Mariam ameziane
hallo,
Ik ben lina en kom uit Amsterdam, ik heb heel veel ervaring met opassen..
Zou pas ik bijna elks weekend op.
Ik zou graag als bijbaantje willen oppassen.
Ik ben 13 jaar, (bijna 14)
Ik ben geschikt om in het weekend op te passen!!

Voor meer informatie kunt u bellen: 0631574004.
(5euro per uur..)


sharmila hiera
hallo ik ben sharmila en kom uit noord-brabant.
ik heb veel ervaring met kindjes, want heb zelf twee kleine broertjes.
ik zou graag als bijbaantje willen oppassen.
ik ben 15 jaar.
ik zou door de weeks savonds kunnen, en in het weekend ook.

als u geintresseerd bent mail dan aub naar
sharmilajeweet@hotmail.com
of bel naar: 0612896387


stephanie van tintelen
hallo ik ben stephanie en ik ben 12 jaar van mijn moeder mag ik oppassen ik ben gek op huisdieren en op kinderen het liefst kinderen van 2-7 maar het maakt niet echt uit ik vraag ongeveer 5 euro per 1,5 uur en het liefts in roelofarendsveen of oude wetering kan allen niet op maandag,woensdag en vrijdag soms wel soms niet ik heb redelijk ervaring met kinderen en ze zijn echt dol op mij ik zal graag iets met ze doen zelfs al is het de met de barbie`s spelen eve als voorbeeld dus houd u van een spontane leuke meid die graag opast en u woont in roelofarendsveen,oude wetering laat het me weten door te bellen het nummer:0713316382 dank u wel ps: ik pas ook op honden,katten


Laura
Hallo
Ik ben laura en ik ben 12 jaar.
Ik zoek een bijbaantje en zou graag willen oppassen. het lieft op kinderen tussen de 2 en de 7. mijn moeder heeft ook een oppaskindje daar doe ik vaak leuke dingen mee!
Bent u geíntereseerd mail me dan! dit is mijn mail: lauraversteegh_97@hotmail.com
het liefst pas ik op in de buurt van geldermalsen(gelderland).

groetjes laura.
p.s. ik doe ook klusjes zoals; hond uitlaten, auto wassen, boodschappen doen enzv.


laura
hallo
ik wil het liefst op zondag in de middag,namiddag of avond oppassen.
en op zaterdag in de namiddag of avond.

groetjes laura


Romée
haai, ik ben Romée van den Boom. Ik ben een meisje van 15 jaar oud en woon in het wateringseveld (Den Haag). ik ben opzoek naar een oppasadress, om zo een beetje geld bij te verdienen. Als u contact met mij wilt opnemen stuur dan een e-mail naar het volgende hotmail adress: ro_goofyboy@hotmail.com

liefs, Romée


silvana
hallo
ik ben silvana ik ben 13 jaar ik zou graag willen oppassen als bijbaantje ik heb ervaring met oppassen ik heb al een keer opgepast op een kindje van 3 als uw intresse heeft mail dan naar silit-beng-beng@live.nl
groeten silvana


Vannity
Hallo,
ik ben vannity ik ben 13 jaar en heb een jaar geleden ook als babysitter gewerkt , ik zou het graag weer willen doen, ik woon in terneuzen en heb het geld daar voor nodig , ik kan goed met kinderen omgaan en zeker weten met kinderen tussen de 3 & 10 jaar , als u intressen in me heeft voor te opassen bel dan naar : 0657756829 of mail me , naar Vannity_tanga@hotmail.com

greatz : Vanity


jessyjay
ik wil graag een baantje en bereid voor alles in de plaats haarlem steven.16@live.nl


nikky en jihanne
hallo
wij zijn nikky en jihanne
we willen graag een bijbaantje.
het lijkt ons heel leuk om op kinderen te passen.
we kleuren met de kinden en kijk dora.
het lijkt ons heel leuk
we zijn 13 en 14 jaar
en we wonen in nieuwegein
zwezerijnen_9@hotmail.com


Mandy
Hoi is ben Mandy,
Ik ben 12 jaar.
En ik zou graag komen oppassen!
Het liefst in Heeze.
Ik neem allerlei leuke dingen mee.
(bv. films, boekjes en knuffels)
Mijn e-mail = MandyKomtOppassen@live.nl

Groetjes Mandy


Nathan
Hoi ik ben Nathan 17 jaar oud, ik woon in z.o.beemster en zou ook liever in die buurt willen opassen.
Beemster/purmerend/de rijp
Ik heb vaak op mijn kleine broertje gepast en de kinderen van de buren, dus heb al wat ervaring.
Mocht je me een avond nodig hebben kan je me een mail sturen. De_nathan@live.nl

Ps. zaterdag avonden kan ik niet werken.

Met vriendelijke groet,
Nathan


Nadia
Goedemiddag mijn naam is Nadia ik ben 18 jaar oud. E ik volg de opleiding pedagogische medewerker kinderopvang. Het lijkt me erg leuk om als bijbaantje op kinderen te passen.Omdat ik het al heel vaak gedaan heb heb ik al veel ervaring.Ook pas ik vaak op mijn nichtjes en neefjes.Mocht u interesse hebben? en woont u in amsterdam en zoekt u een oppas voor zaterdag en zondag of in de avonden? Stuurt u mij dan een e-mail en ik zal daar zeker op reageren.

Met vriendelijke groet,

Nadia


Nadia
Dit is mijn e-mail miss_mocro_4life@hotmail.com


melissa
hallo

Ik ben melissa van den broek en ik zoek een bijbaantje al oppasser, omdat ik heel graag met kinderen werk en dingen leer.
Ik heb een zusje van nu 5 jaar en ik heb veel voor haar gezorgt ik zou het liefst in vlijmen, den bosch, nieuwkuijk,of drunen
als u interesse heeft e-mail me dan op dit adres: melissavandenbroek@msn.com


melissa
hoort bij stukje hier boven!!
ik ben 15 jaar
ik wil kleuterlijtster worden
en ik zorg heel graag voor kinderen


kaylee
Hoi.
Laat ik me even voorstellen.
Ik ben kaylee glasbergen.
Ik ben15 jaar.
En doe een opleiding VMBO zorg en wel zijn.
Ik ben gek op kinderen.
En heb vaak opgepast op mijn nigtje toen ze wat kleiner was.
Maar kleine kinderen worden groot , en heeft geen opas meer nodig.
Ondanks alles mis ik het wel heel erg om gezellig dingen te doen met kinderen.
Ben erg sociaal , ben erg aardig en niet supper moeilijk . (er zijn wel bepaalde renzen maar dat lijkt me logich.)
Mischien als u interessen heeft in mij om op te passen op u kinderen.
Dat u een kennins maken gesprek wil hebben?
E-mail adres: Kayleexx_95@live.nl
M.V.G

Kaylee Glasbergen.


camillia
hallo, ik ben een meisje van 14 jaar en ik zou graag wat bij willen verdienen. ik kan goed met kinderen omgaan, maar ook andere dingen doen. het liefst in Nijkerk-Gelderland.
email: camillia_cameel_coolcat@hotmail.com


sayed
hallo, ik ben een jongen van 14 jaar en ik wil graag wat bij verdienen, en dat zou ik graag willen doen als oppas. ik kan al goed met kinderen omgaan. ik pas en speel soms met de kinderen van mijn buurvrouw. ik woon zelf in rotterdam dus daar zou ik graag willen oppassen.
e-mail: sayed5314_khalil@hotmail.com


Amber
Hallo ik ben Amber Gerritsen,
ik ben 13 jaar oud en ik wil graag wat bij verdienen, ik zou graag willen opassen omdat ik het leuk vind om op kinderen tepassen.
ik woon in Dieren dus als je een oppas nodig hebt e-mail me dan maar of bel me maar.
mijn e-mail is:ambertjethebest@live.nl
mijn mobielenummer is:06-50948277


Sharon
Hallo!
Ik ben Sharon Slager en 13 jaar. Ik zou graag wat willen bijverdienen en dit willen proberen met oppassen. Mijn ouders weten hiervan. Ik woon in Heemskerk en zou ook graag hier willen oppassen.
Ik rook niet en heb geen problemen met huisdieren.
Heeft u interesse? Mail mij dan naar:
droebieboe@hotmail.com

Grtz! Sharon


marb
ik zoek een baantje in tilburg ik ben 14 jaar en wil erg graag werken ik zit nu in 2 havo.

graag zo spoedig mogenlijk een antwoord.
want ik heb het geld erg hard nodig


Esther
Hallo allemaal! :)

Ik ben Esther Bruin, 17 jaar, en zou het leuk vinden om bij iemand in putten of omstreken op te passen. Of pgb-hulp te verlenen. Ik heb ervaringen met zowel oppassen als training geven aan kids en leiding geven! Dus ervaring genoeg! Ik hoor graag van u!

Groetjes Esther!
e_e_bruin@hotmail.com


alexandra
hoi ik ben alexandra visser 14 jaar!

en kan heel goed op passen, ik heb op alemaal buurmeisje en buurjongetjes gepast! ik ben nu weer opzoek naar een baantje ik woon in almere dus als uu ook in almere woont kunt u mij bellen op 06 15655153 of mailen op akka-1996@live.com

met vriendelijke groet alexandra visser


Kimberly.
Hallo ik ben Kimberly Meurs en ik kom uit wageningen.

Ik zoek een bijbaantje als oppasser,
het liefst op kinderen van 0 t/m 4 jaar.
ik heb ervaring met kinderen
en ik zou het wel als liefst in de plaats Wageningen willen.

Ik ben elke avond beschikbaar.

M.V.G Kimberly Meurs


Karima
Hallo,
Ik word bijna 18 jaar in april.
Ik ben elke avond beschikbaar en ook in de weekenden.
Ik ben een leuke spontante meid, kan super goed omgaan met kinderen. ik pas altijd op me neefjes en nichten. ze zijn helemaal gek op me geworden.
Ik doe ook de huishoudelijk werk eventueel.
Ik kom zelf uit bergen op zoom
Ik kan alleen in bergen op zoom werken.
Groetjes karima voor meer vragen?
karimaa_x@live.nl


Manouk
Hoi, ik ben Manouk! Ik ben 12 jaar en ik zou graag willen oppassen op een of meer kind/kinderen in de avond. Ik kan oppassen in de buurt van Rozenburg/Lammerenburg/Bossenburg en daar omheen. ik kan ongeveer tot tien uur `s avonds. Over de prijs wil ik graag overleggen, omdat het eraan ligt hoelang u weg blijft. Voor vragen of contact kunt u mailen naar manouk-0118@hotmail.com
groetjes!!


Marleen
Hallo, ik ben Marleen en ik ben 15 jaar oud.
ik zou graag willen oppassen als vakantiebaantje op 1 of meer kinderen in de avond.Ik kan in de buurt van Rotterdam/Barendrecht in de weekenden kan ik tot 10/half 11 s'avonds.
Over de prijs wil ik graag onderhandelen i.v.m de tijd hoelang u wegblijft.
voor verdere informatie of vragen kunt u mij altijd mailen via dit e-mail adres:
marleenheefterzinin@hotmail.com

Met vriendelijke groetjes!


Jeroen
Hallo ik ben Jeroen en ik ben 14 jaar oud ik zoek werk in de regio DOngeradeel en zou graag willen oppassen. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje dus oppassen lukt wel, tevens kan ik ook goed met kinderen omgaan. Het bedrag kunnen we overleggen, en het zou vrijdag+ het weekend wel kunnen van 6 tot 11 uur 's avonds als je interesse hebt e-mail dan naar
Jeroen-de-vries45@hotmail.com


Ilja en Michelle
Hallo wij zijn Ilja Simons en Michelle Schlenter, we zijn bijde 14 jaar oud en zoude gaan op willen passen in de vakantie. zou 's avonds kunnen, zou 's ochtends kunnen. hangt niks aan vast, alleen even overleg als u interessen hebt. zelf heb ik (Ilja) een zusje van 2 / 3 weken oud, waarop ik graag pas. ik heb nog een nichtje van bijna 1 jaar waarop ik ook regelmatig pas, en dat doe ik dan samen met Michelle. Ik heb ook nog een ander nichtje van 2 jaar, waarop ik ook regelmatig pas. wij wonen in Heerlen, dus graag zo dichtbij mogenlijk. heeft u interessen, stuur dan een mail naar: ilja-s@live.nl of: michelleS@live.nl
Met vriendelijke groet x


natasja collewijn
hoi ik ben natasja collewijn,
ik ben 15 jaar opd en ik doe en opleiding zorg en welzijn breed.
ik heb eerder al 4 jaar opgepast op me buurmeisjes maar kleine kinderen worden groter en ze wilde geen oppas meer.
ik wil later iets worden wat te maken heeft met (kleine) kinderen.ik woon zelf in almere, dus ik zoek iets het dichst in de buurt.heeft u intresse dan kunt u me altijd mailen,mijn mail adres is : n-atasja13@live.nl.
met vriendelijke groet!x


jacqueline
hallo,
ik wil graag oppassen.
ik heb wel eens vaker opgepast.
wel graag kinderen onder de 4 jaar.
wat huisdieren betreft allemaal behalve honden!
hopelijk vertrouwt u mij
hartelijke groeten jacqueline kroon
email:sjaakkroon@live.nl


britney
Hallo,ik ben een meisje van 14 jaar.
ik wil graag oppassen als bijbaantje,ik kan goed omgaan met kinderen ik pas al op uit kinderen ui de buurt me eigen neefjes en nichtje en ik heb zelf 3 zusjes 1 van 7 1 van 5 en 1 van 2 nou als u intressen heeft laat me het weten op me e-mail.


Maureen
Hallo,
Ik ben Maureen van Hees Ik woon in Lochem, Gelderland. Ik zou graag een bijbaantje willen om op te passen(Het liefst gewoon in Lochem) Ik heb vaker opgepast op mijn neefjes en nichtjes(van 5 4 6 en 2 jaar oud) Ik hoop dat ik snel wat van u hoor.(totally_maureen@hotmail.com)

M.V.G Maureen van Hees


jacqueline
hallo,
ik ben een meisje van 13 jaar en wil graag oppassen{op uw kind}ik kan heel goed met kinderen opschieten en ik vind het gezellig,leuk.ik zou het liefst op dinsdag{half 4},woensdag{om 4 uur} en vrijdag om {3 uur} en het liefst dicht bij almere stad{staatliedenwijk}4 euro per uur. bel:0617709361.email:jacqueline 19962009@hotmail.com.u kunt mij altijd bereiken. heel graag van uw willen horen.
met vriendelijk groet
jacqueline
p.s:ik ben heel netjes.


eline en gajane
hoi
wij zijn 14jaar
wij wonen in middelbeers


Danique de Vrey
Hi,
Ik ben Danique, en ik ben 12 jaar.
Ik zoek een bijbaantje en oppassen lijkt me wel leuk.
Ik kan goed met kleine kinderen onderweg, en weet hoe je ze stil moet krijgen en moet verzorgen.
Ik ben bijna elke avond vrij.
Ik wil graag een baantje in de buurt van Dordrecht wandt daar woon ik.
Meer informatie of heeft u interesse mail me dan:

daniquedevrey@live.nl


Ankie
hay,
ik ben een meisje van 12 jaar die graag zou willen opassen
ik heb het wel vaker gedaan en ik heb zelf ook op mijn broetjes en zusje gepast ik heb 3 broertjes en 1 zusje dus ik weet wel hoe het moet en ik wil het wel 2 keer per week doen
ik woon in geldrop
voor meer vragen stuurmaar een mail naar :a.vlinyo@hotmail.com
alvast bedankt


ShanoJamal.
Hallo ik ben shano,
Ik ben 17 jaar en woon in zandvoort.
Ik vind het leuk om op te passen..
het liefst in :haarlem/Heemstede/Zandvoort.
heeft u interessen? Bel mij dan : 0625483674


Rosa
halo, ik ben Rosa, ik ben 14 jaar en zit (bijna) in 3 gymnasium.
Ik zoek een oppasbaantje in Den Haag, liefst alleen weekenden. Leeftijd maakt me niet uit, ik heb ervaring met mijn buurmeisje van 8 jaar en mijn buurjongetje van 14 maanden.
De prijs maakt ook niet echt uit, maar niet onder de 2 euro.
Ik vind kinderen heel leuk, en ik kan ook goed met kinderen omgaan, gezellig een spelletje doen of verhaaltje vertellen ofzo.

contact: buzbee11@hotmail.com


rosa
trouwens in Alphen a/d Rijn zou eventueel ook kunnen...


imane
hallo ik ben imane ik ben 14 jaar en ik woon in breda ik zoek al een jaar lang naar een bijbaantje en het liefst zou ik oppas willen ik heb zeer veel ervaring met oppassen door me buur meisje maar ik verdiende maar 1 euro dus ben ik weggegaan ik vraag 3 euro per uur wan ik heb het geld een beetje nodig en ik ben de hele week beschrikbaar maak niet uit wanneer en ik ben in de zomer ook hier en het liefst in de buurt ypelaar bavel enz.. of ik zoek een bijbaantje voor huiswerk juf ik zelf zit ook in de 2e vmbo/mavo


Selene
Hoi,
Ik ben Selene en ik ben 13 jaar (15-01-1997) ik zoek een bijbaantje. Oppassen lijkt me heel geschikt. Ik woon in Etten-Leur en wil graag in die plaats oppassen. De prijs maakt ook niet echt uit, maar niet onder de 2 euro. Ik hoop dat u mij geschikt vind en dat ik u kan helpen. Geïnteresseerd? mail of bel a.u.b. naar: ikkewortel@hotmail.com of 076-5018702


braechel
hoi ik ben braechel ik ben 12 jaar ik word 13 jaar in 28september ik zoek een bijbaantje oppassen lijk mij geschikt ik woon in den haag de prijs maakt ook niet uitmaar niet onder 4 euro dat u mij geschikt vind en dat ik u kan helpen geinteresseerd?mail of bel a.u.b naar breachell@hotmail.com of 0616061460


Catherine
Hallo,
Ik ben Catherine en ik ben 15 jaar oud. Ik zoek een leuk bijbaantje als oppas in de omgeving van Delft of Den Haag. Momenteel zit ik in de vierde klas van het gymnasium. Het omgaan met kinderen trekt mij erg aan. Mijn ouders zijn op de hoogte en ik rook niet. Interesse? Mail naar catherine.zhou@live.nl


Jase
Dag,
Mijn naam is Jase.
Ik ben 19 jaar. Ik zoek een leuk bijbaantje. Oppassen lijkt me heel erg leuk. Ben erg lief tegen kinderen en houdt veel van kinderen, omdat ik zelf een klein zusje hebt van 9. Ik zorgde altijd voor haar. en daardoor weet ik wel een beetje over oppassen.

Ik ben erg vertrouwelijk. Je kan me echt vertrouwen en u kind naar mijn laten. En he jah: Ik rook niet, drink niet.

Als u denkt dat ik geschikt bent.
Bel me of mail me.

Mijn nummer: 0684168836
Mailadres: kathalv@hotmail.com


Kenneth
Hallo , ik ben een 14 jarige jongen die graag een bijbaantje zoekt. ik woon in Rotterdam en wil graag oppassen aangezien ik goed met kinderen om kan gaan. Ik zit nu in 3 havo. Ik vraag ongeveer 5euro p/u maar daar valt over te onderhandelen. U kunt mij bereiken op mijn mobiele telefoon.
06-41491330


Bouchra
Hallo,

Ik ben Bouchra en ik ben 14 jaar oud.
Ik doe 2 havo.
Ik wil graag oppassen, want ik kan hartstikke goed met kinderen omgaan en heb zelf ook vele zusjes en broertjes met wie ik graag ben.
Ik wil later ook graag iets met kinderen doen.
Ik wil graag oppassen in Gouda.

Interesse?

Mob: 0631156155
E-mail: miss_bouchra_tihouna@hotmail.comHallo ik ben een meisje van 14jaar.
En ik zou graag een bijbaantje willen in de vakantie zoals babysitte, helpen poetsen..
Interesse?
Email: Dilyara_Appazova@hotmail.com


michella
Hallo,
ik ben michella en ik ben 14 jaar oud
ik wil graag oppassen omdat ik goed met kinderen om kan gaan ik pas ook op op een buurmeisje van 3 en haar broer van 6 en ook nog op mijn buren van 12,8,6,4 en 3
interesse ?
E-mail : michella-96@hotmail.com


Yonca
Hallo,
Ik ben Yonca en ik ben 15 jaar oud
Ik wil graag als bijbaantje een oppas zijn
Ik heb best wel veel ervaringen met kinderen
want ik kom zelf uit een gezin met 2 kleintjes en een nichtje waar ik ook oppas sinds haar geboorte.
Ik kan goed met kinderen omgaan en weet wanneer de kind over de grens gaat heb je intresse stuur dan alsjeblieft een mail naar de volgende adres:
y.baskaya@live.nl
direct antwoord terug.


Mark
Hoi,
Ik ben Mark, 12 jaar, en ik wil graag een bijbaantje als oppas. Ik doe havo-vwo en kan goed met kinderen opschieten, want ik kan wel grappig zijn. Ik kan bijna elke dag na 16:30. Ik oppas graag in de buurt van Hoorn, daar woon ik namelijk. Mijn loon geeft niet helemaal, daar komen we wel makkelijk uit.

U kunt me bereiken op msn: donat_suarez@hotmail.com

Graag hoor ik nog van u, groetjes van Mark.


Aimée
Hallo,
Ik ben Aimée en ik ben 14 jaar oud. Ik heb al vaker opgepast op mijn 3 buurkinderen van 2 en 5 en 8 jaar oud. Ik zou het liefst willen oppassen in de omgeving van laren en hilversum. Ik vraag 3 euro per uur, als u meer dan 2 kinderen heeft vraag ik 4 euro per uur.
U kunt me bereiken op: aim_fakkeldij_10@hotmail.com.

Met vriendelijke groet
Aimée


selma
hallo,mijn naam is selma en ben 12 jaar oud.ik doe havo en ik zoek een oppas baantje.ik woon in nunspeet.dus dichtbij lijkt mij wel fijn.U kunt mij bereiken met dit email adres:sellie_98@hotmail.com met vriendelijke groet,selma


Michelle
hallo , ik ben bijna 12 jaar .
ik zoek een bijbaantje voor in de zomervakantie.
Ik vind het geweldig om op peuters en kleuters te passen , u kunt mij bereiken op mnbuntjer@hotmail.com.
Vriendelike groeten Michelle .


Nikki
hallo, ik ben Nikki en ik ben 12 jaar en zou graag een keertje willen oppassen, het liefst kinderen van 3 t/m 11 jaar, het liefst in Roosendaal. als u iets voor mij weet stuur dan een mailtje naar Nikki.vr@hotmail.com
het kan zijn dat ik samen met een vriendin(zelfde leeftijd) kom.

met vriendelijke groeten
Nikki


Naomi
Hallo,
Ik ben Naomi,
Ik ben 14 jaar en woon in st.odilienberg.
Heeft uu een oppas nodig voor uw kinderen neem dan contact met me op.
Ik ben betrouwbaar en heb altijd op kinderen gepast.
mijn emailadres is : naomi_13_1996@live.nl
mijn telefoonnummer is: 0649205805.
bel of mail me maar als u me als oppas wilt hebben


XxX Naomi


Maxime
hallo,
Mijn naam is Maxime.
Vanochtend heb ik ontslag genomen bij mijn vakkevul baantje bij de C1000,
Omdat Vakkenvullen niet echt iets is voor mij,
en omdat mijn collega mij probeerde te versieren.
nu zijn mijn ouders niet erg blij,
en zoek ik een zomerbaantje om voor mijn vakantie met mijn beste vriendin naar Milaan door te laten gaan.
Na de vakantie heb ik naatuurlijk school,
maar ik wil dan opzich wel door gaan met mijn baantje,
Mijn evaring is:
Vakkenvulster
Werken bij een kleding winkel : Caddy & Co
oppassen
Mijn email adres is Maxime-b@hotmail.com
als u wat weet.
laat mij het dan alstubliefd horen.

groetjes, Maxime.


demi&maxime
hallo allemaal,
wij zijn demi(14) &maxime(13)
wij wonen in tilburg.
wij zouden graag een bijbaantje willen.
bijvoorbeeld als oppassen.
of heeft u nog een ander leuk bijbaantje voor ons mail ons dan snel.
naar het volgende mail adress:

maxime_jaarsveld@live.nl
demi-hofkens@live.nl


Kimmy
Hallo allemaal.
Ik woon in tilburg.
En ben kimmy versteden en ik ben 11 jaar.ik wil echt heel graag oppassen en ik heb ervaarig bij me zusje en bij me vriendinnen.
Ik vindt kinderen echt zo lief en leuk.
Dus woont u bij tilburg in de buurt bel me dan op het nummer:0612038402 Of stuur een berichtje naar lilostitsbowi@live.nl
Gr. Kimmy


ruby
Hallo,
Ik ben een gezellig en betrouwbaar type, en ik hou van kinderen ik heb al eerder opgepast en ik ben beschikbaar in weekenden, na middag, avonden.
het liefst wel in Badhoevedorp.
u kunt mij mailen via:
romy__1995@hotmail.com


Lisa Muller.
Hallo.
Ik ben Lisa , en ik ben 13 jaar,
ik vindt het erg leuk om op te passen en ik heb zelf een broertje van 2 jaar oud, en een zusje van 7 jaar.
Ik zou het erg leuk vinden om op te passen.
Ik woon in haarlem ,
maar ik heb er geen probleem tegen als het wat verder weg ligt van haarlem.
Dit is mijn email :
lisamuller2005@hotmail.com
Dan kunt u mij eventueel mailen.

Mvg Lisa Muller.


Samantha
hallo ik ben samantha en ik ben 14 jaar oud
ik wil graag een baanje als oppasser
het liefst kinderen rond de 4 jaar
ik heb zelf een broertje en nichtje van 1 waar ik vaak op pas. het liefst in de buurt van de ronde venen. en in de provincie utrecht
mijn email is:
samanthadeweij@hotmail.com


selena
selena


Caressa Bons
Hallo, ik ben Caressa Bons en zoek een baantje als oppasser in de avonduren, ook kan ik licht huishoudelijk werk verichten of helpen in de tuin. Ik ben studente en 17 jaar oud.
Ik ben beschikbaar in de regio Dordrecht/Rotterdam. Ik kom zelf uit Sliedrecht.
Mijn email is: caressabons@hotmail.com

Gr. Caressa


Jennyfer.
Hallo
ik heet jennyfer en ik ben 12 jaar.
En ik wil heel graag op een kind(eren)
passen want ik vind kindere heel leuk.
Ik heb veel ervaring en verantwoordelijkheid

(Het bedrag per uur wat ik wil is 2 euro per uur)
ik kan naatuurlijk bijv:boodschappen voor u doen schoonmaken etc.Het liefst in Rotterdam zuid in de buurt van Pleinweg tot het van Swietenlaan <--- Tenminste daar in de buurt

voor Contact kunt u mij mailen:
sweet_jenny@live.nl

hoop dat ik op veel kinderen mag passen.
groetjes Jennyfer

Het liefs pas ik op een vrijdag/zaterdag of zondag op.En i


Salma en Afaf
Wij zijn twee vriendinnen van 17 en 18 jaar. Naast school willen wij graag extra bij verdienen.
We wonen zelf in Rotterdam en willen ook in Rotterdam werken. We zijn beschikbaar op zondag,
en op andere dagen na overleg.

Wij zitten allebij op het HBO, en zijn heel goed met kinderen.
We vinden het hardstikke leuk om met kinderen om te gaan.

Als u interesse heeft kunt u mailen en u zult spoedig antwoord krijgen.
Werkzaam in: Rotterdam
Werktijden: Zondag en eventueel na overleg op andere dagen


Salma en Afaf
Als u interesse heeft mail ons dan op afaftahtah@live.nl


Danielle
Hoi ik ben Danielle en ben 14 jaar.
Ik wil graag een bijbaantje als oppas. Ik vindt het erg leuk om met kinderen om te gaan en heb ook wel eens opgepast,en vind dit erg leuk.
Ik kan door de week op de avonden alleen op de woensdagavond niet. En in het weekend kan ik overdag en s'avonds.
Ik wil graag oppassen in de omgeving Coevorden/Dalen (Drenthe)
Als u nog vragen of belangstelling hebt kunt u mij wel mailen. danielle.n@hotmail.com

Groetjes Danielle


Celine Bleiksch
Hallo,

Ik ben Celine en ik ben 13 jaar.
Ik zoek een bijbaantje als oppas. Ik heb al een paar keer opgepast en ik vond het super. Ik kan goed met kinderen om en zij ook met mij. Het liefst pas ik op kinderen van 2 t/m 8 jaar, daarbij wil ik niet op kinderen met gedragsproblemen oppassen. Over tijden, dagen, geld etc. kan nog over worden gehandeld.

Ik wil graag oppassen in het weekend en alleen in Hilversum. Ik zou ook wel een beetje in het huishouden kunnen doen. Koken, strijken, stofzuigen, dweilen. Dat soort dingen.

Heeft u interesse in mij?

Mail: celinebleiksch@hotmail.com

Groetjes Celine


Ines
hoi hoi , ik ben Ines ik zoek een bij baantje zoals oppassen
Ik woon in Rozenburg in Zuid-Holland.
ik ben 14 jaar en hou er van om met kinderen om te gaan.. ik doe nu een vmbo opleiding.
Ik wil graag oppassen in het weekend ,dan heb ik het meeste tijd.
In overleg komt later natuurlijk met u wat ik allemaal zal/kan doen met u kind.
Want dat hangt natuurlijk allemaal af van het leeftijd.
Als u interessen heeft , mail mij dan :
ines_cool123@hotmail.com


met vriendelijke groet Ines.


Lindsay
Hallo,
ik ben Lindsay en ik doe een opleiding zorg & welzijn nivo 2. Ik woon in Alkmaar in Noord-Holland. Ik moet een stage vinden als oppas in een gezin met kleine kinderen. Een die nog niet naar school gaat. Op vrijdag of donderdag. Als u intresse heeft en meer informatie wilt mail dan naar: lindsay.sprengers@upcmail.nl
Groetjes Lindsay


Nina en Charotte
Wij zijn 12 jaar en willen graag oppassen,
Het liefst in Noord-Brabant in Zuid of West Tilburg!

xxxxxxxxxx Nina en Charlotte

Als je contact met ons wilt opnemen stuur dan nu een mailtje naar:

nina-charlotte@live.nl


nouhaila&eva
hallo wij zijn 2 meisjes van 14 jaar en wij willen graag oppassen als bijbaantje
we kunnen bijna elke avond en in het weekend
lijkt het u wat mail ons dan
nouhaila_girl_896@hotmail.com


Taylor
Hallo,
Ik ben een meisje van 15 jaar.
Ik zoek een bijbaantje als oppasser, want ik vindt kinderen geweldig en heel leuk.
Ik kan elke avond, en elke weekend.
Het liefst in almere,
Heeft u intresse Dan kunt u mailen op:
xsupermeidx@live.nl

Mvg Taylor


celina
hallo beste mensen,

mijn naam is celina en ik ben 12 geworden op 4 aug. 2010 . en ik zoek een oppasbaantje . ik ben zeer ervaren en zit momenteel op het connect college te echt. richting VMBO. ben pas 5 weken bezig met eerste jaar . ik heb vaker op kinderen gepast en wil er nu wat op verdienen . dus heeft u intresse kunt u me mailen naar : Celina-diddlina@hotmail.com . xxx jes celina


Rachelle
Hallo mijn naam is Rachelle ik ben 18 jaar en ben op zoek naar een oppas adres in de buurt van Steenbergen (Noord-Brabant) en Roosendaal. Ik ben nu student Financial Services Management aan Hogeschool Rotterdam. Ik ben op dit moment beschikbaar op dinsdag, donderdag, en het weekend. Voor meer informatie kunt u mij een email sturen: rachelle-05@live.nl


Danielle
Hoi ik ben Danielle en ben 14 jaar.
Ik wil graag een bijbaantje als oppas. Ik vindt het erg leuk om met kinderen om te gaan en heb ook wel eens opgepast,en vind dit erg leuk.
Ik kan door de week op de avonden alleen op de woensdagavond niet. En in het weekend kan ik overdag en s'avonds.
Ik wil graag oppassen in de omgeving Coevorden/Dalen (Drenthe)
Als u nog vragen of belangstelling hebt kunt u mij wel mailen. danielle.n@hotmail.nl (in het vorige berichtje stond me e-mail verkeerd)

Mvg Danielle


Gül
Heej ik ben Gül en wil heel Graag oppassen.
Ik heb ervaring ik heb eerder ook opgepast.
en ik zou heel blij zijn als ik een oppaskindje heb. Heeft u intressen d_gul@live.nl


Tessa
Hallo,

Ik ben Tessa Wouters, ik ben 15 jaar en woon in Etten-Leur.
Ik zoek werk als oppas in Etten-Leur, omdat ik dit jaar graag met mijn vriendin op vakantie wil, en natuurlijk moet ik een deel zelf betalen voor die vakantie.
Hier heb ik dus geld voor nodig.
Maar het is niet alleen voor de vakantie, maar ook omdat ik voor mijn beroep iets met kinderen wil doen,zoals pedagigisch werker of onderwijsassistent, waarbij je ook als taak hebt kinderen te begeleiden, en wil sparen voor een scooter (en voor als ik 18 wordt autorijlessen en een auto).
Dus wat geld verdienen is in mijn geval heel verstandig :)
Het lijkt me heel leuk om op te passen, en ik vind het heel leuk om bijvoorbeeld met ze spelletjes te doen.
Als ik bij mijn tante en nicht op bezoek kom, speel ik ook altijd met mijn 2 nichtjes en neefje. ze zijn 8 jaar, 6 jaar en 4 jaar.

Ik kan op zaterdag ochtend en middag oppassen (tot een uur of 18.00) en vrijdag van 14.30 tot 19.00 uur.
Ik wil graag elke week voor een paar uur oppassen, en ik vraag €4; per uur
Ook wil ik graag uw hond(en) uitlaten en de afwas doen, of de vaatwasser in-en uitruimen, dan vraag ik per uur €4,50

Mijn e-mail adres is: tessa-wouters@hotmail.com

Ik hoop graag wat van u te horen!

Met vriendelijke groetjes,
Tessa Woutersleonie
hallo ik ben leonie, ben 17 jaar.

ik zoek een bijbaantje om bij te verdienen.
ik woon op de camping en heb daar veel moeten oppassen.
en ik vind het leuk om te doen.

ik kan op de avonden door de weeks.
helaas niet in het weekend.
in de buurt van bergen/afferden.

met vriendelijke groet,

Leonie.

leonie_pietje@hotmail.com


Kimberley
Hoi,
Mijn naam is Kimberley en ik woon in de Maassluis. als bijbaantje zoek ik een gezin met kinderen om op te passen. Graag wel in mijn omgeving en ik heb de meeste tijd 's avonds. Ik doe dit jaar eindexamen in mijn opleiding Pedagogisch Werker niveau 3 en ik loop stage op de BSO.
voor meer contact en mijn CV kunt u contact opnemen met Kimmetje1991@gmail.com


Sophie
Hoi, ik ben Sophie
ik ben 15 jaar oud en ik woon in beuningen, gelderland. ik ben hard opzoeken naar een leuk bijbaantje en het eerste waar ik aan dacht was oppassen. ik heb er al langer ervaring mee soms pas ik wel eens op me nichtjes en neefjes of buur jongens of meisjes en dat bevalt me altijd wel! maar het liefst wil ik natuurlijk een vast oppas gezin zodat ik vaker kan oppassen.

Als iemand dit leest en denk; daar heb ik wel iets aan dan laat het vooral weten, en stuur even een mailtje naar: sophiemertens@live.nl

vriendelijke groet,
Sophie Mertens.


Nairy
Hallo, ik ben Nairy
ik ben 14 jaar oud en ik woon in Nieuwegein (UTRECHT) ik doe krantenwijk maar dat vind ik helemaal niet leuk en te vermoeiend.
Ik zou nu heel graag willen opassen.
Ik kan heel goed met kinderen opschieten, ik pas altijd op mijn broertje en neefjes.
Bovendien houd ik er ook van om lekker te knutselen of een spelletje te doen met kinderen.
Ik vraag wel boven de 7 euro per uur.
Het liefst in nieuwegein zelf.

Bent u geïnterreseerd ?

met vriendelijke groet

Nairy
stuur dan even een e-mail naar; naiiry@live.nl


Nairy
Ik ben even wat vergeten,
ik ben ook betrouwbaar & zeer vrolijk !
het liefst kinderen van 1 tot 6 jaar.

MVG,

Nairy


Malika
Hallo,
Mijn naam is Malika, ik ben 17 jaar. De reden dat ik graag een oppasbaantje zoek is, omdat ik gek ben op kinderen.
Daarnaast doe ik ook af en toe opppassen bij de buurvrouw, en ik loop stage met de doelgroep baby's 0 tot 2 jaar, maar ook wel eens met de peuters.
Ik toon inlevingsvermogen en luister aandachtig naar wat kinderen vertellen. Verder help ik wel met het verrichten van de huishoudelijke taken zoals stofzuigen, de was doen, de afwas doen enz.
Met de kinderen een spelletje spelen of koekjes bakken is een plezier om te doen, zowel voor mij als voor de kinderen zodat hun het ook naar hun zin hebben. Verder ben ik een lieve, leuke, betrouwbare oppas! Wilt u meer weten? mail me dan naar het volgende mail adres: malika_ajjouri@live.nl

Met vriendelijke groet,

Malika el Ajjouri


Merel de groot
Hooi,

Ik ben Merel 12 jaar en wil ook graag wat extra's verdienen door te gaan oppassen.

Ik ben actief in de buurt van Gouda, Zuid-holland.

Ik vraag zo'n 3 euro per uur, dat is mijn minimum.

Ik neem af en toe wel mijn huiswerk mee, ik zit in 1 gymnasium dus ik heb veel huiswerk.

Heeft u interesse? Stuur een mailtje: merelgroot@gmail.com

M.V.G Merel de groot


-
-


Raphaella van Os
Hallo ouders,
Ik ben Raphaella van Os.
Ik ben 19 jaar oud en studeer.
Naast dat mijn studie bestaat uit werken met kinderen, pas ik ook veel op in mijn vrije tijd.
Ook heb ik zelf 2 kleine broertjes, en 1 klein zusje.
Hiernaast heb ik ook al een aantal kinderfeestjes gegeven, en een jaar stage gelopen op een kinderdagverblijf.
Nu loop ik stage op een basisschool, een basisschool dat speciaal onderwjs bied.
Ik kan elke doordeweekseavond, en ben in het weekend het hele weekend beschikbaar.
Voor meer informatie, kunt u mij altijd mailen:
raphaellavos@hotmail.com.

Met vriendelijke groet,
Raphaella van Os.


evelyn
hoi ik ben Evelyn
ik ben 15 jaar oud
ik kom uit Ghana
maar ik woon in gent België
ik wil graag komen babysitten bij jou
ik kan elke dag babysitten na school en ook in het wekend
ik hou van kinderen ik kan er goed mee om gaan want ik heb 1 stief zus en 3 stief broers en ik pas altijd op hun elke dag en elke uur dus kan ik dat ook bij jou doen
heeft u intresse bel mij op 0493961263/+32493961263 of stuur mij een e-mail op cocobabes@msn.com
dank u voor u berip
en nog een fijne dag ook
groetjes Evelyn


joyce
hallo ik ben joyce.
ik ben 13 jaar oud.
ik houd heel erg van kinderen en ik pas ook altijd op mijn buurmeisje van 1,5 jaar.
en dat gaat altijd heel goed. kinderen zijn meestal snel aan mij gewend en vinden het leuk op met mij te spelen. de prijs wil ik heel graag overleggen zodat het voor u niet teveel word. hoe oud uw kind is maakt niet zoveel uit.
heeft u intresse? mail naar oppashulp-cuijk.lj@hotmail.com dan sturen ik een mail met de voorwaarde naaru.

groetjes joyce


demi
hallo allemaal,
ik ben demi& en ben 14 jaar oud(bijna 15)
ik zou graag een bijbaantje willen.
ik zou het ook erg leuk vinden op te oppassen.
of heeft u een ander leuk bijnbaantje voor mij.
laat me het dan weten.
ik heb eigelijk elke dag naar school vrij.
en in het weekend ook!

met vriendelijke groeten demi uit tilburg.
ps.
demi-hofkens@live.nl


Tolga
hoi ik ben tolga.ik ben 12 jaar oud en ik zoek werk. ik hou van kinderen ik ik dach aan bijbaantje als oppassen. ik kan echt heel goed oppassen.ik hoop dat ik snel werk kan krijgen e-mail:tolga_telli@live.nl


Dieuwertje
Hoi, ik ben Dieuwertje,
ik ben 13 jaar oud en wil graag een bijbaantje als oppasser.

ik kan doordeweeks en ik kan goed oppassen!
In Amsterdam kan ik oppassen, het liefst in het centrum.

als u een ander baantje voor mij heeft ben ik ook erg blij!

voor contact: dieuwertje1997@gmail.com


aukelien
hoi,ik ben aukelien,15 jaar en werk graag met kinderen.

ervaring:
af en toe in de kerk
af en toe zaterdags op 2 kinderen die dan op bed liggen.

ik kan vrijdag namiddag en avond.en zaterdag de hele dag en natuurlijk in de vakantie.

als u een andere baantje voor mij weet laat het dan ff weten. wel moet het in de omgeving zijn van rouveen want daar woon ik en is dus het handigst.

voor contact:dunninkloves-animals@hotmail.com

alvast bedankt


tamara
hee.
ik ben een meisje van 14 jaar die op havo zit.
Ik zoek ook een bijbaantje.
Ik ben een harde werker die erg sociaal is en ik heb veel geduld.
Ik woon in purmerend dus ik heb het liefst in mijn regio een baantje
om contact op te nemen mail naar
aardebeienmuffin@live.nl
x


meltem
hallo,
ik ben 14 jaar. En ik wil graag een bijbaantje. Ik kan zelf ook wel oppassen, dat deed ik ook bij mijn nichtjes en neefjes. Ik wil graag mijn werk in Rotterdam. Wilt u meer weten of wat vragen: turkii_meltem@hotmail.com


Ronja
Hey,
Ik ben Ronja en ben 12 jaar oud .
Ik zoek een vakantiebaantje maakt niet uit wat voor werk . Interesse ?
Mail : ronja-linda@hotmail.com


Niels
hallo ik ben niels 14 jaar oud.
ik zoek een bij baantje ik wil graag oppassen
in bennebroek
mail me: nelis.molenaar@hotmail.com


Kimberly
hey,
ik ben Kimberly en ben 17 jaar.
Kom zelf uit Sprundel dat ligt tussen roosendaal en Breda.
Ik zoek een bijbaantje en zou graag willen oppassen omdat ik dol ben op kleine kinderen.
Ik hheb zelf nog geen rijbewijs maar zou wel op kunnen passen in de omgeving Roosendaal, Ruchpen, Sprundel, Sint-willebrord, Etten-leur & Breda.

Zoek je een betrouwbare, spontane oppas die goed met kinderen overweg kan dan kun je me altijd mailen : kimberlyheeren@live.nl

Groetjes!


John
Hey
ik ben John en ik ben 13 jaar
ik zoek een baan maak niet uit wat
ik ben elke dag beschikbaar na 15:00
Het liefst in Hoofddorp of in Tolenburg


Anna
Hallo, ik ben Anna.
Ik vind het super leuk als ikk op kleine kinderen mag passen. Niet heel erg jong. Het liefst 4-7. Wilt u contact mijn mij opnemen? Ik ben wel 12 jaar maar ik ben er heel erg goed in.
Dank u wel.


fleur
hallo, ik ben fleur en ben 13 jaar , en vind het leuk om bij u in de buurt op te passen.

fLEUR_ENTIEN@HOTMAIL.COM


JJ
als jullie een baantje willen als oppasser is dit geen manier,
Als je een baantje wil moet je veel met kinderen buitenspelen en je actief op stellen en als je dan nog geen reactie hebt gehad ,,,
moet je een papiertje met je gegevens enzo bij mensen met kinderen in de bus doen


SASA
Jullie vragen veeeeeeel te veel geld!!!
vind je gek dat niemand je vraagt 10 euro per uur OMG
ik verdien 3,50 per uur op 3 kinderen passen


Melissa
Hallo iedereen. Ik ben Melissa Wienholds. Ben 18 jaar oud. Oppassen lijkt me heel erg leuk! Heb geen ervaring ermee, dus het liefst wil ik geen baby's. Met kinderen omgaan vind ik wel super leuk! Omdat ik in Almere woon, wil ik het liefst oppassen in almere of in lelystad. Graag hoor ik iets van u! U kunt mij vinden via mijn profiel; http://www.zoekoppas.nl/oppas/index.php?prof_bewerk=on


Valesca Bonsink
Hallo ik ben Valesca Bonsink en ik ben 13 jaar.
Ik zoek een oppasbaantje, ik heb al vaker bij mn buren opgepast, maar die zijn nu al wat groter. Ik kan elke dag, maar doordeweeks kan ik van 16.00-18.00 en dan in de avond van 19.30-21.00 ik zoek dat in wateringseveld Den Haag. Het liefst van kinderen van 1.5-4 jaar oud. Over de prijs hebben we het later wel, en ik spreek alleen met mensen die hun kinderen mee nemen, om kennis te maken. Meer info: valescabonsink@live.nl


Linsey, Malreen
Hallo wij zijn 2 meisjes van 13 jaar
en we willen opassen in Hengelo
we willen het l;eifst opassen op kinderen van 2-3 jaar We kunnen goed over weg
vragen of wilt u ieds weten kunt u mailen naar
linsey-8@hotmail.com


ranaysha
hallo ik ben ranaysha en ben 12 jaar oud
ik wil graag op kinderen passen van de leeftijd van 1-5
ik kan zelf wel goed met kinderen omgaan want ik heb veel neefjes en nichtjes in de familie en ik kan goed omgaan met kinderen
ik kan in het weekend en af en toe op woensdagmiddag ik woon zelf in ijsselstein en kan oppassen in niewegein en utrecht en ijsselstein natuurlijk ik ben ook wel ervaren ik kan ook leuke dingen doen met de kindrene zoals naar de speeltuin ,knutselen groetjes van ranaysha


ley ley boy
hallo ik ben op zoek naar een baantje in ijsselstein (ut)als het lekker dicht bij is ik hoef niet veel te verdienen als het maar wat is met vriendelijke groet ley ley boy


ranaysha
Hallo ik ben ranasyha
ik ben 12 jaar oud
ik zou graag wil graag op kindren passen van 1-5 jaar
ik kan in het weekend vakanties en op soms op woensdagmiddag ik heb ervaring want ik heb veel kleine neefjes en nichtjes ik kan ook met de kinderen naar de speeltuin gaan en ik kan de hond uitlaten en de auto meschien wassen en nog een paar dingen ik kan oppassen bij de volgende plaatsen :Utrecht,Nieuwegein en ijsselstein ik hoef niet heel veel geld 2,50 per uur tenzij ik nog wat extra klussjes moet doen ik hoop dat ik wat krijg te horen gr, van ranaysha


stwanley
hallo ik ben stwanley ik ben 13 jaar ik ben op zoek naar een oppas baan graag kinderen van 3 tot 12 ik vraag niet veel
ik doe het graag u kunt mij mailen op stwanley@gmail.com of op stwanley10@hotmail.com
met vriendelijke groet stwanley kemper


Tiajuan
Ik ben tiajuana Kemper ben 15 jaar
ik heb veel ervaring omdat ik zelf heel
veel nichtje en neefjes heb en daar pas ik Ook op ik kan de hond uitlaten alles wat u wilt ik
vraag niet veel 3 euro per uur
plaatsen:utrecht,Nieuwegein,IJsselstein
u kunt me mailen tiajuana_love@hotmail.com
of bellen Gr. Tiajuana

ook op ik z


Karima
Hallo, ik ben Karima`,ik ben 15 jaar oud en ik woon in almere.
Ik zou graag willen oppassen op kinderen. Ik heb al een beetje ervaring. Ik pas nu nog steeds op een klein jongetje en het bevalt me zeer goed. Ik heb veel broertjes dus ik heb vaak luiers moeten wisselen en eten moeten maken. Daar heb ik wel ervaring mee.Heeft u interesse? Ik ben altijd beschikbaar op e-mail: barsik-12@hotmail.com


Menno
Hallo,

Ik ben een jonge van 14 jaar op zoek naar wat werk. Ik heb verder niet veel ervaring in oppassen maar ik ben wel goed met kinderen en kinderen met mij ;D
Het liefst doe ik werk in Glanerbrug en daaromheen. Ik heb geen vast bedrag, u mag me betalen naar mate van hoe leuk het kind het had. Ik kan alle dagen, maar in het weekend verblijf ik in Enschede west, Stadsveld. Als u iemand zoekt voor oppassen en woont u bij het stadsveld kan ik in het weekend langskomen.

u kunt contact opnemen door te mailen naar:
mennodepenno953@hotmail.com
of door te bellen of smsen naar:
0611144991
Ik hoop van u te horen!
M.v.g Menno Luiten


..............
hoi ik ben ..... ik ben 11 en een half ik wilgraag oppasen voor 1 of 2 per uur ik woon in tiel ik heb vaker opgepast voor kindeeren van 8 en 4 gr .....


Marit
Hallo ik ben Marit Meijer.
Ik zoek een baantje, ik ben 12 jaar en ik heb al vaak opgepast en ik help ook vaak bij boederijen. Dit is mijn e-mail : marit_987@hotmail.com


..........zeg ik liever niet
hoi ik wil graag opassen of hond uitlaten vooor 2 3 euro per uur mijn emailadress is maj_da@live.nl
gr.m, ps al u minder wilt betalen kan dfat
pps ik woon in tiek


Ilse en Bonnie
wij vinden het heel leuk om op kinderen te passen we hebben het ook al een paar keer gedaan!
het liefst 2 tot 8
en in Lelystad
06-31176087

groetjes ilse en bonnie


bobby
Hey ik ben Bobby.
Een meisje van 14 jaar oud en ik zoek een baantje als oppas.
Ik heb het geld echt nodig en daarom leek oppas mij wel een geschikte bijbaan.
Ik woon in Haarlem en wil dus ook wel het liefst oppassen in de buurt.
Ik kan van maandag t/m donderdag overdag en s'avonds, zaterdag alleen overdag, en zondag ook de overdag en s'avonds.
Intresse?
Bel me ;
0615862867


Hanane en Ikram
Hallo, wij zijn Hanane en Ikram.
Hanane is 15 jaar oud en Ikram is 14.
We zoeken beide een baantje als oppas.
we wonen in Amsterdam en zouden graag ook iets in de buurt willen.

We kunnen in het weekend maakt niet uit hoelaat. We hebben best veel ervaring in oppas.


Het liefst zouden we graag op kinderen willen passen tussen de 1&9 jaar.

Onze email-adress: ikramxkaulitz@hotmail.com
en hanane_hamdi@live.nl

Met vriendelijke groeten ,
Hanane en Ikram.


May
Hallo ik ben May
ik ben 14 jaar oud en wil graag wat geld bij verdienen door op te passen in Nesseland, Sevenkamp en kinderen die in of dicht bij Nesselande wonen.

ik heb ook wat ervaring want ik heb zelf een klein broertje van 4 waar ik vroeger en nu nog oppas,en vind het heel leuk.

Ik wil het liefst 4.50 per uur verdienen.
Ik kan vanaf 7 uur 's ochtend tot 8 uur
's avond dat geld alleen voor de weekend. En door de weeks kan ik alleen op dindsdag vanaf 2 uur 's middag tot half 6 's avonds.

heeft u interesse bel dan 0627410833
of mail me : maythiankham@live.nl

Vriendelijk groet May thiankham


Samantha
Hallo, ik ben Samantha scheurwater en ik ben 15 jaar. ik zou graag oppassen omdatik het leuk vind om te doen en ik heel erg van kinderen hou. het hoeft niet betaald te zijn want ik vind het al heel leuk om te doen en heb het geld opzich niet echt nodig. ik heb al wat ervaring met kinderen doordat ik de vmbo opleiding zorg en welzijn doe. in april heb ik examens en daarna ga ik de mbo opleiding verpleegkundige doen. ik heb al een aantal keer stage gelopen op een kinder dag verblijf van kinderen tussen de 0 en de 4, en ik heb op een basisschool stage gelopen in groep 1. ook heb ik stage gelopen op het puber activiteiten centrum voor gehandicapten De Compaan. In het weekend zou ik overdag kunnen oppassen en doordeweeks na schooltijd dat is dus na 13:30 Bent u geïnteresseerd en woont u in de omgeving van Den Haag Email me dan:
Sammy14@live.nl
groetjes Samantha Scheurwater


Bryan
Hallo, ik ben bryan.
Ik ben 14 jaar en woon in standdaarbuiten (breda en omstreken) ik kan goed met kinderen omgaan en ik zou ook wel ander werk willen doen alleen om iets bij te verdienen,

Met vriendelijke groeten Bryan (0631917962)


Tara
Hallo,
Ik ben tara en ik ben 12 jaar.
Ik zoek een bijbaantje als oppasser / Hond uitlaten enz, als ik maar wat geld verdien.
Ik woon in gouda, als u een aanbod heeft kunt u mij bereiken via: tarapoetoe@gmail.com


Nathalie
Hallo
ik ben nathalie van wijngaarden en ik zoek ene baantje als oppasser ik ben betrouwbaar en ik kan goed met kinderen omgaan prijs in overleg


I. Siraji
Ik ben een 18 jaar oude, zeer betrouwbare jongedame.
Studeer HBO Rechten in Tilburg, en pas naast school heel vaak op in de buurt, in regio Breda dus. Ik heb heel veel ervaring met het oppassen, en ook de prijs zal niet een probleem zijn!
Interesse? Mail me! e-mail-adres: issieleeuw@hotmail.com


Patricia van der linden
Ik ben patricia van der linden , ik ben 15 jaar dat is misschien ietsjes te jong voor een oppas maar ik heb best wel ervaring ik heb bij een club huis en kinderdagverblijf stage gelopen dus ik heb gewerkt met kinderen van 0 tot 13 , ik heb wel op kinderen gepast maar dat was familie dus egt ervaring heb ik niet, maar als ik er nooit aan begin kan ik ook geen ervaring opbouwen , ooit moet de eerste keer zijn . Dus ik hoop dat u geinterreseert bent:)
Over het algemeen ben ik een gezellige meid als je me goed kent , ik ben best volwassen voor mijn leeftijd. Als u nog meer wilt weten dan hoor ik het graag:)me hyves is: http://ptje1995.hyves.nl/
me msn is : patricia_van_der_linden_1995@hotmail.com


sharon
Hallo
ik ben sharon ik ben 16 jaar en ik zou graag willen opassen
ik heb er al veel ervaring mee want ik pas vaak op mijn nichtje en neefje , Het lijkt me erg leuk ik kom uit maassluis dus ik zou graag ook mensen uit maassluis hebben waar ik dan op kan passen
groetjes sharon


isabel&demi
Hallo allemaal wij zijn Demi & Isabel en wij willen oppassen. Wij doen het eerlijk gezegt niet voor het geld maar voor de kleine kindjes die bij u thuis wonen.!
raamsdonksveer
0162743112
isabelvanbee@live.nl


teddy
Hallo ik ben Teddy.
ik ben 15 jaar oud, en ik woon in vijfhuizen.
ik zoek nog wat adresjes waar ik zou kunnen oppassen.
ik zoek een oppasadres in de buurt van heemstede, haarlem, vijfhuizen..
ik kan doordeweeks van maandag t/m donderdag na 3/4e en s'avond. het ligt eraan maar meestal lukt een zaterdag of zondag ook.
ik heb al enige ervaring met kinderen van 1 tot... ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en ontzettend leuk.
als u intresse heeft mijn email is; tslvsl@hotmail.com
gr.


wendy amber en joy
hallo beste mensen wij zijn 10 jaar en 14 jaar wij zoeken en bijbaantje oppassen.kineren t/m 3 jaar wij wonen in wassenaar en we wllen niet ver van huis. maar wij willn alleen op een zaterdag oppassen om 2 uur t/m 8 uur heeft u intressen mail ons dan joyheemskerk@hotmail.com of snorkelamber@live.nl nogmaals 2 van 10 jaar oud en 1 van 14 het moet in wassenaar zijn


Patricia
Hallo
ik ben Patricia en ik ben 20 jaar.
student Recreatie.
heb ontzettend veel vrij op doorde weekse dagen en zou graag op willen passen!
ik werk in de Regio Westland/rijmond.
over de verdiensten praten we nader.
rockstar.ptries@gmail.com


Laura
Hallo , Ik ben Laura en ik ben 15 jaar oud.
Opleiding : Verzorging .
&ik loop al 2 jaar stage bij kinderen van 0 t/m 4 jaar !
ik heb ook al meerdere malen opgepast .
Ik woon in Haarlem.
& ik hoop een adres te vinden om op te passen!
Laura023crazy@hotmail.comHalo ik ben Shwendeline
Ik ben 12 jaar oud
Ik wil graag iets vragen
ik wil graag een bij baantje met oppasen
op kinderen van 0t/m 4 jaar
ik kan om
Dinsdag:na 2 uur
Donderdag:na uur
Vrijdag: na 3 uur
hier is mijn email adres alles het zou kunnen
dat ik in de middag kan oppassen
dat u het naar mij kan mailen
lekkertje_swenny@live.nl
Ik hoop dat het kan laat me het snel weten


honden oppas roosendaal
Jongen van 24 jaar met een eigen huis en een zeer grote tuin zoekt bij voorkeur kleine tot middelgrote honden om af en toe op te passen. U dient de hond zelf te halen en te brengen en voor eigen voer te zorgen. Ik pas op maximaal 4 honden tegelijk op. Uw hond dient goed met andere honden overweg te kunnen. Kosten 7 euro per dag of 6 euro zonder overnachting.

Ook in de zomer vakantie pas ik op honden van 2 juli tmt 4 september kom al vast kennis maken groedjes lesley palmberg MIJ email lesley_roosendaal@hotmail.com ik kom uit roosendaal


jamila deen
ik ben jamila ik ben dertien jaar ik woon in assen en zou graag wat geld willen verdienen
ik wil opassen op dieren en kinderen.
ik heb zelf ook een nichtje van 3 en ik kan goed met haar omgaan
als u meer wilt weten of mij wilt vragen om op te komen passen mail dan naar jamiladeen@live.nl

GR jamila deen


Nadia
Hallo,
ik ben Nadia en ik ben 12 jaar oud.
Ik zoek een bijbaantje,als oppasser.
Zelf heb ik 2 broertjes en 3zusjes dus ik heb wel degelijk ervaring met jonge kinderen.
Ik wil oppassen in Gemeente voerendaal, en Heerlen. Valkenburg en Hulsberg ook wel.
Ik woon zelf in klimmen (zuidlimburg)
Neem contact met me op via dit mailadres:
n.dkhissi@hotmail.com
groetjes xoxoxo
ps: honden uitlaten ben ik ook toe in staat! ik hou van kinderen en dieren en alles wat ermee temaken heeft. zelf doe ik paardrijden, dus iets met paarden zou ook super zijn zonder betaling.


?
moet je hier niet voor 16 zijn helaas
het is wel leuk maar mag het wel ik snap wel bij familie maar bij iemandt anders mag dat wel?Halo ik ben shwendeline
ik wil graag een bijbaantje ik ben vriendelijk en kan goed met mensen opschieten
ik wil kinder van af 0t/m 4 jaar
ik hoop dat jullie mij iets terug sturen
mijn email adres is lekkertje_swenny@live.nl


marck
ik ben 13 jaar doe vwo zit in de tweede ik kan goed met kinderen opschieten en ik vraag 4 euro per uur het liefst in hoogezand wil ik oppassen


Josephine
Hallo ik ben Josephine,
ik woon in Amsterdam, en ik wil graag wat centjes bij verdienen.
Ik ben 13 jaar, en vind oppassen heel leuk.
wilt u mij benaderen, hier is mijn nummer:0634777946.

x


naomi
Hoi ik ben Naomi en ben 14 jaar oud
Ik zoek een baantje als oppasser.
Ik heb veel ervaring ik heb opgepast op mijn broertje die nu drie jaar oud is , op me buurjongetje gepast van 6 maanden oud en op mijn twee neefjes waarvan 1 6 is en de andere 10.
Ik heb het altijd leuk gevonden om op kinderen te passen.
Ik deed soms ook leuke dingen met ze zoals buitenspelen en een keer met ze naar de film met toestemming van de ouders dan
Het liefst zou k op iemand passen die in Rotterdam woont.
U kunt mij benaderen via dit e-mail adres : craazzyerii@hotmail.com
Vriendelijke groet
Naomi Stifanos uit Rotterdam


soukaina
hallo ik ben soukaina uit nijmegen ik zou graag willen oppassen omdat ik heel erg van kinderen hou ik ben met kinderen opgevoed du sik heb er ervaring mee en ik heb het geld hard nodig ik wil ook wel ergens anders werken maar aangezien mijn levetijd woord ik nergens aangenomen ik ben namelijk 11 niemand schat mij 11 meestal rond de 13 12 soms zelfs 14 door mijn gedrach en uiterlijk maar als u intressen heefd mijn nummer is 0646465704 en mijn email prinsessoukaina@hotmail.com ik hoop het want ik heb het geld nodig Oosterhout gem Nijmegen!


Silvana
Hallo, ik ben Silvana

Ik ben 13 jaar oud en zit in de 2e klas. Ik vind het heel leuk om op kinderen te passen, vooral omdat je ze dan veel nieuwe dingen kunt leren in de vorm van spelletjes. Zelf heb ik veel ervaring met kinderen.
Want zelf heb ik 2 broertjes (Oudste is 6 en de jongste 2) waar ik vaak op pas. Ook in de kerk pas ik op de kinderen tijdens de dienst.

Ik ben ook bereid om (met uw toestemming) met de kinderen te gaan wandelen of naar de speeltuin te gaan. Zelf woon ik in Rotterdam, dus zou ik het liefst hier in de buurt willen oppassen. Bent u geïntereseerd kunt u mij mailen..

silvanabritogomes@hotmail.com


Esmeralda
Hallo, ik ben Esmeralda
ik ben 15 jaar oud en zit in de 2e klas ik hou van kinderen om mee te spelen en alles mee te doen ik vind dat superleuk en gezellig ik heb zelf geen buren/familie/kennisen die een oppaskindje voor mij hebben ik zou het ook leuk vinden ( met uw toestemming) om ook met hun te gaan wandelen of naar speeltuinen te gaan ik heb ook 6 maanden aan een zakgeld project mee gedaan daar ik gewerkt by een berwoners organistatie daar heb ik geholpen met tasjes rondbrengen en ook met feesten zoals het sinterklaasfeest ik heb daar ook een certificaat voor gekregen ik woon in Rotterdam dus ik zou wel graag in de buurt willen oppassen als u intresse heeft kunt u mij mailen

esmeralda-1996@hotmail.comIk zou graag een bijbaantje willen...
Ik ben 12!
Weten jullie een site?


arezoedjan
heeey nou ik ben arezo.
ik ben 13 jaar. en ik vind kleine kinderen zo schattig. ik merk dat kleine kinderen rustig worden bij mij in de buurt. ik ben zelf 13 jaar en ik kan gewoon meespelen. die ervaring heb ik nog. ik vind het zielig om een kind alleen te laten dus ik ben de hele tijd bij haar/of hem. ik heb altijd de tijd behalve als ik op school zit. Dus alsjeblieft bel mij of mail mij.ik zou heel graag op uw kind willen oppasen.
mijn nummer=0681192944 u kunt mij altijd bereiken. mijn mail adres is arezoedjanbasketbal@live.nl ik wil heel graag een bijbaatje.ik hou van kinderen,trouwens ik heb zelf nog 2 zusjes. eentje van 8 jaar en eentje van 11 jaar. voor hun ben ik een soort 2e moeder, ik zorg goed voor ze.
doei


Natasja
Hallo,
Ik ben Natasja.
Ik wil graag oppassen om wat geld bij te verdienen.
Ik wil graag 's avonds oppassen het liefst doordeweeks in Houten.
Ik vraag hierom 5 euro per uur.
Ik kan goed met kinderen om gaan ik speel ook vaak met mijn neefje en nichtje.

heeft u interesse?
mail mij dan.

tasja_gompie@hotmail.com

groetjes Natasja.


Sarah
hey lieve mensen,
Ik wil mijn vrije tijd goed benuttigen door een bijbaantje te nemen. En oppassen leek me geweldig ik hou van kinderen en ik kan heel goed met ze omgaan.Ik ben 16 jaar. Bent u geïnteresseerd? bel me dan 0683179893. Het lieft is omgeving Amsterdam-west of Amsterdam.


Lucretcia
hallo ik ben lucretcia
ik wil graag een bijbaantje als oppas
ik vind kinderen altijd heel gezellig
ik pas ook vaak op mijn kleine buurmeisjes
het is altijd gezellig daarom wou ik een
bijbaantje als oppas. het liefst in het weekend
want doordeweeks is er gewoon school in de avond kan het ook eigenlijk ik vraag hier 15 per kind en als het er 2 zyn byv. dan is het 20 euro maar bent u geintreseerd stuur me een mail ; vieira-l@live.nl en het leifst in Rotterdam West
groetjes lucretcia


Ilse
hallo ik ben ilse van sundert ,
en ik ben 14 jaar .
ik woon in etten-leur en wil daar ook opassen.
ik heb vroeger opgepast op baby's en wil nu net iets anders .
ik wil opassen tussen de leeftijd van 5 & 12 jaar .
ik wil het liefste opassen door de weeks na het eten . & in het weekend in de ochtend en middag . ik hou om met de kinderen lekker bezig te zijn en niet heel de dag op de bank te zitten .
1 ding ik ben bang van huisdieren die los lopen .

geïnteresseerd ? email ilse-sundert@hotmail.com


mumtaaz
hallo
ik heet mumtaaz ik ben 12 jaar oud.
en wil graag een bijbaantje toen dacht ik ik kan opassen want ik hou er van met kinderen te spelen dat doe ik vaak met me buurtkinderen
het liefst geen huisdieren
het liefst in almere buiten/stad

en ik kan door de weeks wel na me schooltijd en op avonden kan ik en in het weekend bijv als u is een keer wilt uitgaan


Malou
Beste ouders,
Ik ben een studente van 21 jaar. Ik studeer fotografie aan de kunstacademie en woon in A'dam oost. Ik speel viool in een studenten symfonie orkest. Ik hou ontzettend van het omgaan met kinderen, ik heb afgelopen zomer met veel plezier voor een Jeugd Vakantie Project gewerkt! Kinderen met cultuur en muziek in aanraking laten komen vind ik ook ontzettend leuk! Ik zoek een leuk oppasadres in de omgeving van A'dam oost. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op via maloukranen@hotmail.com
Vriendelijk groet, Malou


Mayke
Ik ben mayke, 12 jaar en woon in Oegstgeest
Ik zoek graag nog een oppaskindje in regio Oegstgeest.
Ik hou ervan om met kinderen te spelen. Ik kan alleen in het weekend oppassen
Groetjes!
Mail als u interesse hebt: mayke1998@live.nl


Mayke
Ik ben mayke, 12 jaar en woon in Oegstgeest
Ik zoek graag nog een oppaskindje in regio Oegstgeest.
Ik hou ervan om met kinderen te spelen. Ik kan alleen in het weekend oppassen
Groetjes!
Mail als u interesse hebt: mayke1998@live.nl


merel
hallo ik ben merel.
ik ben 12 jaar en zoek een oppasbaantje in moordrecht of gouda. ik ben al ervarenmet kinderen.ik ben te bereiken via:
mereltop@live.nl.
ik rook niet.
en huisdieren zijn geen enkel probleem.


Bo
Hallo.
ik ben Bo ben 16 jaar oud.
en woon in Rotterdam.
ik zou graag een bijbaantje willen als oppas.ik zou het liefst in de buurt willen oppassen.ik vind kinderen heel leuk,en vind het super leuk om ze bezig te houden.door de weeks kan ik alleen S'middags en S'avonds.in het weekend kan ik ook overdag.

heeft u een oppas nodig?
06-52455395

mvg.Bo


Evellyn
Ik ben Evellyn, ben 14 jaar, ik hou van oppassen
Ik heb zelf ook broertjes, En soms zorg ik ook voor de jongste (3 jr.) vind ik erg leuk.
Ik hou heel erg van kinderen, Ik kan goed met ze opschieten..
Heeft u een kind en soms moet werken of gezellig uit wilt in 't weekend,
Wil ik heel graag oppassen, 3,00 per uur vind ik wel goed.
Het gaat niet echt om 't geld, maar dan hoef ik me niet te vervelen in me vrije tijden.

Dus zoekt u een oppas, kunt u me altijd bellen of emailen.
0619957772.
E.vellynx96@hotmail.com


Sofie
Hallo, ik ben Sofie! Ik ben 14 jaar, wordt in juli 15 en ik wil graag oppassen. Ik heb nu een adresje met een kind van bijna 2 jaar waar is 's avonds 1 keer in de 2 weken heen ga. Dit doe ik nu iets meer dan een jaar. Ook heeft mijn oppaskindje net een zusje gekregen waar ik alleen nog op hoefde te passen als de moeder ook thuis was (maar lag te slapen). Ik zou het fijn vinden als het omstreken utrecht/de bilt was. En met kinderen van 0-12 jaar. Ik kan op maandag, donderdag en vrijdag vanaf ca. half 4 (ligt aan de afstand van het oppasadres). op zaterdag vanaf 4 uur en op zondag de hele dag. Zoekt u een oppas met redelijke ervaring? mail dan naar sos.sofie@hotmail.com.


Laura
hallo, ik ben Laura Lagerweij
en ik ben 13 jaar ik word in julie 14 jaar.
en ik zou graag willen oppassen ik heb al ervaring, ik heb namelijk van 0 tot 8 jaar een aantal keer opgepast ook loop ik via school stage bij een kindervagverblijf.
ik hoop dat u het niet te jong vind.
ik kan maandag van 18:30 -22:00
dinsdag: 13:15-16:30
woensdag: 19:00-22:00
donderdag: 19:00- 22:00
vrijdag: 16:00 - 23:30
zaterdag&zondag op zich de hele dag tot half 12 savons behalve op zondag den 22:00
met vriendelijke groet Laura


Jessica
heeheee,
ik zoek een baantje & toen d8 ik waarom ook niet? ik ben 14 jaar oud en hou veel van kinderen, ik kan door de weeks elke avond, en in het weekend smiddags en savonds, ik woon in weert. neem contact op met dit emailadress: jesssicaa__@hotmail.com het geld spreken we wel af via de mail ofso
groetjes Jessica.


chelsy kempkes
hallo, ik ben chelsy kempkes, 14 jaar en ik zoek een leuke bijbaan, oppassen lijkt me erg leuk. Ik woon in zeeland, Koudekere, dus die omstreken zou erg fijn zijn. ik ben spontaan vrolijk en hou van kinderen, interesse ; chelsy117@hotmail.com


younes echabbi
hallo ik ben younes ik ben 13 jaar ik heb al ervaring met kinderen want ik pas elke dag op mij kleine broertje 7 jaar ,mij neefje 4 jaar en mijn nichtjes 9 jaar en 8 jaar als je interesse hebt mail me dan
groeten van younes
leipe_mocro@hotmail.com


noa
hee ik ben noa en ik ben 12 jaar oud. ik zocht graag kinderen op wie ik kan oppassen. wel graag in de buurt van Hengevelde (twente). mijn e-mailadres is: noaimmink@hotmail.com. de kinderen moeten min. 2 jaar oud zijn. groetjes noa


oppassers
Hallo, wij zijn Naomi en jessica
We zijn allebij 16 jaar en zoeken een leuk bijbaantje als oppas,We wonen in rotterdam en
zitten in het laaste jaar van het vmbo,
De tijden wanneer en hoelaat we oppassen kan nog besproken worden

We roken niet en we hebben zelf kleine broertjes en zusjes waar we altijd op passen
Het lijkt ons leuk om op te passen op kinderen
van 0 tot 10 jaar
Maximaal 4 kinderen

als het jullie 2 leuke oppassers nodig hebben kunnen jullie het laten weten op de volgende email's
naomi-iloveyou-1994@hotmail.com
crazygirl_jessica@hotmail.comWe hopen snel reactie terug
Met vriendelijke groeten,

Naomi & Jessica


lisanne en suzanne
lisanne en suzanne
geachte oppaszoekers,

Wij zijn lisanne en Suzanne.
zoals u kunt zien zijn we met z'n 2en en zijn 14 jaar.
We vinden het erg leuk om op te passen,
en hebben ook al wel ervaring.we kunnen door de weeks niet in de ochtend i.v.m. school. Maar voor avonden en in weekenden en vakantie staan wij open voor oppas werk.
U kunt ons bellen als u interesse heeft mijn nummer is :06-50426920 we zouden het erg leuk vinden om voor u uw zorgen te verlossen, wat voor ons een leuk karwij is. we kunnen op elke leeftijd oppassen. (en we wonen in maarssen)

met vriendelijke groet,
Lisanne en Suzanne.


cynthia
hey iedereen ik zou graag oppassen op uw kind/eren.
ik ben 11 jaar ik ben dinsdag 12 jaar ik woon in lelystad.
op woensdag middag kan ik wel zaterdag en zondag ook wel niet altijd.
ik vraag 2,50 per uur en ik heb nergens last van en ik doe ook wel gratis uw huisdieren.
het liefste heb ik kinderen van een jaar of 5 .
en ik vind het niet erg om luiers te verschonen ofzo.
Mijn ouders weten hier van.
ik ben beste wel klein voor mijn leeftijd.
u kunt mij mailen op dit adres

cynthialobke@live.nl

alvast bedankt

groetjes cynthia


Sophy
Heaaaii, K heet Sophy en ben 15 jaar

K zou graag een x willen oppassen kep zelf een broertje van 2 dus weet er alles van oppassen.
het maakt my het meest niet uit hoe oud een kind is maar het liefst max 10 jaar. je kunt me via mijn_sgatjes@live.nl contacteren.


Randy
Hallo,
Ik ben Randy en ben 15jaar oud. Ik ben een 3e jaars student. Ik ben opzoek naar een bijbaantje als oppas. ik ben door de weeks van 17:00 tot 22:00 beschikbaar en ook in het weekend.ik hoor graag wat van u terug !

Vriendelijke groet,
Randy


Samantha
Beste ouders,

Ik ben Samantha en ik ben 17 jaar oud.
Ik doe de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en dit bevalt mij erg goed. Op mijn stage werk ik met kinderen van 5 tot 12 en ik heb ook een zusje van 8 jaar waar ik altijd op heb gepast.

Ik heb dus genoeg ervaring en zoek nu een bijbaantje als oppasser aangezien ik geen vaste uren kan werken door mijn opleiding.

Ik ben beschikbaar van maandag t/m vrijdag vanaf 18:00. In het weekend is bespreekbaar.

Huisdieren zijn geen probleem en prijs komen we samen wel overeen.

Ik woon in Rotterdam-Zuid, dus heb ook het liefst dat ik hier kan blijven!

Ik hoor graag wat van u!

Vriendelijke groeten,

Samantha


Kim
Hallo, ik ben Kim en ik ben 14 jaar.

Ik hou van kinderen en kan er goed mee omgaan. Ik heb zelf een klein zusje van 3 jaar. Ik zou heel erg graag willen oppassen, als bijbaantje.
Ik ben op dinsdagavond, donderdagavond, vrijdagavond en in het weekend beschikbaar.
als u geintereseerd bent dan hoor ik dat graag.

met vriendelijke groet,
Kim


marieke maes
hoi,
ik ben marieke maes en ik ben 12 jaar
ik zoek en baantje omdat ik me vaak verveel
ik wil wel opasser zijn omdat ik goed me kinderen om kan gaan en om dat ik en kint ben dan snap ik ze beetet ik woon in alphen nb en ik hep er wel zin in om op tepassen je kunt mischien zien dat ik foutjes maak in het typen maar dat komt omdat ik dislextiekes ben ik zoek oppas in alphen nb
ik kaan deeze week maandag dinsdag want ik ga op vakantie daar door kan ik de rest niet
xxx marieke maes


Geanne
Hoi,

Ik heet Geanne en ben 11 jaar oud.
ik zoek een bijbaantje.
Ik wil graag oppassen op kleine kinderen en vindt dat heel erg leuk om te doen.
Als u dat een goed idee vindt mail me dan naar geanne99@hotmail.com :]
Ik wil het graag met een vriendin.

Groetjes Geanne en Anna


( In emmeloord Flevoland)


bernadet
Hallo,

Ik ben bernadet en ben 18 jaar en woon in elim.
Ik heb mijn vmbo-tl diploma en zit nu in het eerste jaar van de opleiding SAW. Ik vind het onwijs leuk om met kinderen om te gaan en daarom lijkt oppassen mij een ideaal bijbaantje Lijkt u dit wat of wilt u meer informatie mijn e-mailaddres is bernadet2912@hotmail.com

mvgr, Bernadet


Julia Joosten
Hallo,

Ik ben Julia, 14 jaar, en ik zoek een paar oppaskindjes in Tilburg en het liefste in de Reeshof of daar dicht bij in de buurt.
Ik heb veel ervaring met kinderen van 1 t/m 10 jaar.
Ik kan baby's verschonen, in bed leggen, voeden, bezighouden en aan- en uitkleden.

Intresse?
Mail: juliajoosten@live.nl


Céline
Hallo,
Ik ben céline, 'kben 14 jaar en zoek iets om wat geld mee te verdienen, zoals oppassen ofzo,
ik kan altijd in het weekend behalve op feestdagen,ik kan ook andere jobjes doen als je dat wilt zoals auto wassen,hond uitlaten,...
ik zoek iets in de regio kortrijk - wevelgem


Melany en Celine.
Hallo,
Wij zijn 2 meisjes van 12 jaar en we wonen in noordwijk. Wij zoeken een oppasbaantje. Als u een baantje voor ons heeft mail dan naar: andrik@live.nl
MVG : melany en celine


Dominique
Hallo,

Ik ben Dominique en ik ben 14 jaar, in augustus word ik 15. Vaak heb ik al opgepast op mijn broertje en zusje en ook dikwijls bij mensen in de buurt. Sinds kort ben ik verhuisd naar Arnhem en zou ik weer graag gaan oppassen(in Arnhem). Tijdens de schoolperiode kan ik oppassen in de avond, in de vakantieperiode ook overdag. U kunt mij bereiken op dit mail-adres: dominique.willemse@live.nl en kom ik graag op uw kind(eren) passen voor een kleine bijdrage.

Met vriendelijke groet,
Dominique Willemse
Arnhem
Deze reactie is geschreven op zaterdag 7 mei 2011


Kelley
Hallo,

Ik ben Kelley Niemeijer uit Kloosterburen.
Ik ben 16 jaar en wil graag een vakantiebaantje als oppas.
ik zit in de 4e klas in winsum Aoc terra.
Ik kan heel goed met kinderen opschieten.
het liefste tussen de 3/10 jaar.
De prijs is niet zo heel belangrijk.
Als u meer vragen heeft mail me dan naar: k_niemeyer6@msn.com
Ik hoor graag van u.

Mvg Kelley


Julia
Hooi

Ik ben Julia,
En ik ben 12 jaar.
Ik wil graag een bijbaantje als oppas,
5 euro per uur

ik hou heel veel van kleine kindjes
ik oppas vak op mij kleine zusje en me neefjeik kan mandag t/m vrijdag vanaf 16 uur
En zaterdag en zondag vanaf 15 uur 14 so iets

Waar wil ik oppassen?

In den haag

kun je mij wel mailen.

jul_cia12@hotmail.com


Juliarosanna.
Hallo,

Ik ben Julia, 14 jaar en woon in Zwolle. Graag zou ik willen oppassen.

De dagen dat ik kan oppassen zijn: Donderdag en vrijdagavond en zaterdag en zondag.

Uurtarief in overleg.

U kunt contact opnemen via mirpie@versatel dan neem ik meteen telefonisch contact met u op.


Sofie
Hooi.

ik ben Sofie,ik ben 13 jaar oud. ik ben opzoek naar een oppas baantje. Rond Vlissingen.
ik kan op woensdag middag en in het weekend.
als u interesse heeft kunt u me e-maile.

ssp97@live.nl

m.v.g. Sofie


Dicle
Hallo,
ik ben dicle en ik ben 12 jaar ik doe havo/vwo ik woon in hengelo overijssel.
ik zoek een bijbaantje om wat te verdienen
auto's wassen opassen ik doe alle klusjes
hyves:
xdiclex.hyves.nl stuur maar een privebericht:)

heeft u interesse ik hoor graag wat terug


robin en tessel
Wij (tessel&robin) kunnen goed omgaan met kinderen.
Robin heeft zelf een zusje van 9.
Wij doen vwo en zitten in de tweede.
We willen graag wat verdienen voor onze vakantie naar Parijs.


Robin & Tessel
Wij kunnen goed met kinderen omgaan. Robin heeft zelf een zusje van 9.
Wij doen vwo en zitten in de tweede.
we willen graag wat verdienen voor onze vakantie naar Parijs.
We zijn 15.

06-13329022 of 06-57582520
Robinpameijer@hotmail.com of Tessel_bezem@hotmail.com


Wim
hey ik ben Wim
ik zou graag willen oppassen in Houten
ik ben 15 en doe de HAVO in het 4de jaar
ik ben de hele week beschikbaar voor het oppassen
ik vraag 6 euro per uur
ik te bereiken naar 5 uur door de weeks en na 11 uur s'ochtens in het weekend
op 06-31183986

ik heb al ervaring met het oppassen op mijn neefjes en nichtje

dus ik hoop snel weer aan het werkt te kunnen!

MVG,
Wim Lampaert


kelsey
hallo,
ik ben kelsey en ik zoek een oppas baantje.
ik woon in 's heer hendrikskinderen. maar ik wil ook wel oppassen in goes. ik ben 14 jaar en ik pas al op sinds me 12e.

groetjes kelsey


Lysanne Chebil
Hallo,

Mijn naam is Lysanne, ik ben 18 jaar en ik heb net eindexamen Havo gedaan in Rotterdam.
Ik zoek een baan als oppas in de buurt van Rotterdam of Capelle aan den IJssel.

Ik heb vrij veel ervaring met kinderen, ik heb een aantal keer geholpen op een buitenschoolse opvang en ik heb een nichtje waar ik vaak op moet passen.

Ik ben vaak beschikbaar, omdat ik natuurlijk vakantie heb. Van maandag tot woensdag ben ik tot `s avonds laat beschikbaar, op donderdag tot 6 uur en in het weekend het liefste niet.

Mijn emailadres is: lysannechebil@hotmail.com
Ik kijk uit naar uw reactie!


Fatima
Hallo,
ik ben fatima en ben 13 jaar oud. Ik zoek een bijbaantje als oppasser. De leeftijd van de kinderen maakt niets uit. Ik kan heel goed met kinderen omgaan, heb echt veel ervaring. Het liefst in amsterdam-west, want daar woon ik. Ik ben elke dag bereikbaar vanaf half vier. En in het weekend ben in bereikbaar vanaf 10.00 s'morgens. Ik hoop zo spoedig mogelijk iets van uw te horen.

mijn telefoon nummer is : 0655987034
msn: itfatimasgat@hotmail.com


ilias
heey ik zoek een bijbaantje ik wil graag een rustig en niet een druke bijbaantje net als een receptie ik kan aleen na17.00 door de weeks en zaterdag de heledag dus intresse mail me:ilias_612@hotmail.com


Tristan
Hallo ik ben tristan ik zoek een bijbaantje opassen ofzow ben 12 jaar oud en kan goed met kinderen om gaan.
meer informatie 0614323087
of email tristanpsp@gmail.com


jacqueline
hoi ik ben jacqueline
ik ben 12 jaar en op zoek naar een bijbaantje
oppasen ik woon in maastricht
voor meer info bel naar 0631196451
bedankt en hopelijk dat ik bij u mag baby zitten


chaquille
hallo,
ik ben chaquille, 13 jaar en een jongen.
ik zou graag een bijbaantje willen in de vakantie.
het liefst in coevorden.
u kunt me berijken op dit nummer:0524-512045


monica
heey ik ben monica 14 jaar en ik woon in posterholt .ik zou graag een bijbaantje willen als oppasser. ik heb ervaring en veel kleine kindren uit de buurd spelen graag met me.(ik kan ook op baby's passen heb zelf een zusje van 5 mnd en nog een zusje van net 2) ik vraag 5 euro per uur en s'avonds kom ik alleen in posterholt .(maar moet dan wel doordeweeks voor 10 uur thuis zijn)

als je interesse hebt mail me dan naar moni10@live.nl


Maudy
Hooooi,
Ik ben Maudy 14 jaar, en woon in Den-Haag. Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan. En wil ook super graag oppassen op kinderen.
ik pas al vaak op, op kinderen bij mij in de buurt.

Het liefst in de omstreek Den-Haag, Wateringse Veld.
Als u meer interessen heeft mail mij dan!
Mijn e-mail is: maudy97@live.nl


esther
hoi, ik ben op ziek naar een bijbaantje als oppasser, en ben 12 jaar oud. ik heb heet geld hard nodig. ik hoef dan niet veel graag in de buurt van waddinxveen(dat ligt bij gouda). mijn email is:esther_grutter@hotmail.nl


Tara
Hallo,
Ik ben Tara (13 jaar) en zit al op 3 havo en word in september 14 jaar. Het lijkt me erg leuk om op te passen en ik zoek daarom ook een bijbaantje als oppasser in Amersfoort.
Ik heb al ervaring met broertjes (3, 4 en 6 jaar) en een zusje (10 jaar).
U kunt contact met mij opnemen: TLSscouting@hotmail.com


twayla
heey ik ben Twayla (15 jaar) en ik ben opzoek naar een oppasbaantje in almere. het liefst in almere buiten.Ik zit op het ovc met 3TL/H.
ik heb nog niet zo vaak dit werk gedaan maar ik word er namate steeds beter in.
hopelijk bent u degene waar ik bij terecht kan.
u kunt mij dan mailen naar :Twayla@live.nl


Nina Jongejan
Hallo ik ben Nina en ik ben 12 jaar ,
Ik wil graag oppassen in de vakantie (10-7-11)
Graag op kindjes van 1 tot 10 jaar.
Ik woon in Nieuw-Vennep in Noordholland.
Ik ben erg betrouwbaar en zelfstandig.
Mijn ouders weten hier van.
Heeft u interesse mail mij dan op dit adres:
ninicool@live.nl
Mvg Nina jongejan.


Margot Roelvink
Hallo, Ik ben margot en ik ben 12 jaar oud. Ik zoek een oppasbaantje in rotterdamcentrum. Ik ga dit jaar Gymnasium doen (erasmiaans) en ik wil graag een extra centje verdienen voor een nieuwe viool. In de zomervakantie wil ik graag gaan oppassen. Ik hou van kinderen maar ik kan ook op een hond, kat papegaai enz passen.
mijn e-mail adres:
margot.roelvink@hotmail.com
MvG
Margot Roelvink


kevin
Hallo ik ben kevin ik wil bijbaantje en oppassen kan ik goed want ik pas ook soms voor me broertje en zusje op ik ben 12 jaar
hou me op de hoogte

Msn: kevintje500@live.nl
ping: 235366B7

alvast bedankt:)
groetjes kevin.


kelsey
hoi,
ik ben kelsey de boer ik woon in ynuiden en ik wil graag oppasen op uw kinderen bent u geintreseerd mail mij dan!!
kelsey.de.boer@ziggo.nl


Kirsten
hallo ik ben Kirsten Broek en ik wil graag voor u oppassen. Ik woon in ijmuiden en zit al op de middelbare school. Ik pas graag op uw kimnderen maar ook op uw dieren. Ik pas ook vaak op mijn nichtjes van 2 en zelf geen half jaartje oud !

Hotmail: kirstenbroek@hotmail.com
Telefoon: 0255-514031

Met vriendelijke groeten
Kirsten Broek


sascha
heey,
ik ben sascha ik ben 13 jaar ik woon in raamsdonk zou graag willen oppassen in bijv: raamsdonk, raamsdonksveer of geertruidenberg of een plaat wat daar dicht bij ligt. ik ben heel goed met kinderen dus reageer als je me wilt!


nog snel (sascha)
dit is m'n email-
saschadesmit@hotmail.com


Chantal en Nina
hallo wij zijn chantal(13) en nina(12),
wij willen graag oppassen (in de vakantie of gewoon door de weeks). wij wonen in Nieuw-Vennep noord-holland. wij zijn zelfstandig en hebben al vaker opgepast. onze ouders weten hiervan en vinden het goed.
als u ons wilt bereiken kunt u ons mailen: chantal: tallyvijn@hotmail.com
nina: ninicool@live.nl
mvg chantal vijn en nina jongejan


Anoniem,
Ik zie dat sommige kinderen van 13 10 Euro per uur vragen, Dit is echter niet toegestaan. Een 14 jarige mag €2,45 per uur vragen.


Videlle
Hoi Anoniem,
Ik ben benieuwd hoe je aan dat bedrag komt?
Volgens mij mag je vragen wat je wilt, maar is het minimum uurloon/jeugdloon voor een 13-jarige 2,45 EURO. Maar misschien heb ik het mis!


Juliette en jasmijn
Hallo wij zijn juliette en jasmijn, wij zijn 13/14 jaar oud.
Wij zijn op zoek naar een leuk oppasbaantje! We hebben ervaring met oppassen , wij wonen in culemborg het liefst willen wij in de buurt oppassen, zo niet dan vragen wij reiskosten, tijdens het oppassen willen we ook wel huishoudelijke klusjes doen! Wij zijn erg spontaan en willen de kinderen graag vermaken. Ok vinden wij het niet erg als er dieren zijn, we zouden bijv. Ook de hond wel willen uitlaten als die er is. De leeftijden van de kinderen maken
niet uit, u bepaalt de prijs, natuurlijk moeten wij het er wel mee eens zijn!
Heeft u intresse laat het ons weten,
Email: juliette_kippersluis@hotmail.com
Email: ja5mijn@live.nl
06: 0651718418
Groetjes juliette en jasmijn


Dorien
hallo
ik ben dorien en ik zoek graag een oppas baantje rond groningen. ik ben zelf 14 jaar en ik heb wel vaker op gepast en vind het wel erg leuk.
Email: doriendevries-xx-@live.nl
groetjes dorien.


Shanen
Hallo,
Ik ben Shannen ik zoek een oppasbaanje in Almere. Ik ben 15 jaar en ben opgegroeid met mijn neefjes en nichtjes dus ik weet wat ik moet doen met kleien kinderen. Ik hoop dat u snel reageert.
Email: shannenangel@live.nl


Kubra Coban
Hallo,
Ik ben Kubra Coban. Ik ben een lief, verantwoordelijke, creatieve meisje. Ik kan heel goed omgaan met kinderen. Ik zoek op een oppasbaantjes in Amsterdam. Ik heb 3 zusjes daar door kan ik heel goed omgaan met kinderen. Ik zou het leuk vinden op uw dochter en-of zoon op te passen
Email ; kubra_1998coban@hotmail.com


Danny
Hallo,
Ik wil oppas als bijbaantje
Ik ben 14 jaar
En kan goed om gaan met kinderen
Ik vraag 5 euro per uur ongeveer
Ik wil graag in de buurt van broek op langedijk oppassen
Me nummer is 0629591040

Mvg Danny


Britt Koster,Suzanne woudenberg
hallo,
Wij zoeken een oppasbaantje in de omgeving van Alkmaar.
Wij kunnen erg goed met kinderen omgaan.
Wij passen regelmatig op onze buurjongentjes.
Wij zijn allebei 12 jaar oud.
Wij vragen 5 euro per uur.
Wij willen graag kinderen tussen 3 en 8 jaar oud.
E-mail: brittaz@live.nl

Met vriendelijke groet,
Britt en Suzanne


Rosa-Lin Molenaar
Hallo ,

Ik zoek een oppasbaantje het liefst in Opperdoes of Medemblik.

Ik hou van kinderen en ik kan er goed mee om gaan.

Ik pas wel eens op bij mijn nichtje.

Ik ben 11 jaar oud en ik wordt bijna 12 jaar.

Ik vraag 4/5 euro per uur .

En ik zou het echt fantastische vinden als ik dit als zomerbaantje zou mogen !!

Als jullie misschien interesse hebben dan kunt u bellen naar : 0227-82 31 91 , of e-mailen naar rosa-lin@hotmail.com

Met vriendelijke groet Rosa-Lin Molenaar


Janneke van Engelen
Hallo,
Ik zoek een baantje als oppasser, het liefst in de buurt van heesch.
Ik ben 14 jaar, bijna 15, en ik zou graag wat bij willen verdienen ;)

m.v.g. Janneke van Engelen


Demi F.
Hallo,
Ik zoek een oppas baantje in Amsterdam. Ik ben elf jaar oud (bijna twaalf) en erg goed met kinderen. Ik moet wat bij verdienen voor mijn toekomstige studie. Ik zou het erg op prijs stellen als dit zou kunnen.
Er word niet veel gevraagd; €3,- is het vaste tarief.
Alvast bedankt. U kunt contact opnemen via mijn e-mail adres; yessica_989@hotmail.com.
Vriendelijke groeten, Demi.


carol p.
hoi ik be carl 16 jr. ik heb wat extra geld nodig... mail maar op carlizkoelz@hotmail.nl...


Maaike
Hallo, ik ben Maaike en ik ben 15 jaar. Ik zou graag als vakantiebaantje, en eventueel na de vakantie, willen opppasen.
Het liefst ergens in Oosterhout/Breda.
Als u contact wilt opnemen kunt u mij mailen naar: maaikie96@hotmail.com

Vriendelijke groet,
Maaike


Bibi
Hallo,
Ik ben Bibi en ben bijna 13 jaar. Ik ga net naar de middelbare school en ga gymnasium doen. Ik woon in Den Haag en wil ook graag hier in de buurt komen oppassen. Ik ben zaterdag vanaf 1 uur beschikbaar en zondag de hele dag.

Ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan. Ik pas ook vaak op op mijn broertje en zusje van 6 en 7 jaar oud. Ook help ik elke zaterdag ochtend bij gym voor kinderen van 3 en 4 jaar en vind dit ook heel leuk.

Als u vragen heeft kunt U mij mailen via dit e-mail adres : den.bron@planet.nl

Met vriendelijke groet,
Bibi Bron


Chloë
hallo allemaal,
ik ben dol op kindjes en ik droom er van om eens te mogen babysitten als julie me nodig hebben mogen sta ik met plezier klaar om julie kleine spruit eens goed in de watten te leggen!! :) :)


Jasmijn
Hoi ik ben Jasmijn
Ik ben dan wel 12 maar ik
Ik kan heel goed omgaan met kinderen omgaan, en ik zou ontzettend graag een kans willen om op uw kind te passen.
Mijn E-mail is jasmijn.herfst@hotmail.com als u en ik de dagen bespreken is dat geen probleem.

Met vriendelijke groet Jasmijn


Tim en Wies
Hoi wij zijn Tim en Wies en wij zijn allbij 13 en willen graag en oppas-baantje.
als je iets hebt in Tilburg (reeshof/centrum) mail ons dan op dit e-mail adres: TMWS@live.nl

met vriendlijke grot Tim en Wies.


lekker naaien
lekker lekker van maggi


Laura
Ik ben een meisje van 12 jaar en zou graag willen oppassen.
Ik heb ervaring met mijn nichtje van 3.
Interesse? mail naar: lautjeoverwijk@hotmail.com

mvg. Laura


Sureyya
Hallo,
Ik ben Sureyya, ben 15 jaar oud.
Ik zoek een baantje als oppas, ik kan op alledagen en alletijden. Ik heb ook ervaring met kinderen.

Ik woon in Cuijk (Noord-Brabant)
Voor de tarieven vraag ik 7.50 per uur.
U kunt me bereiken op dit nummer: 0650907421


maartje
Hallo, ik ben Maartje en ik ben 15 jaar. Ik zou graag als vakantiebaantje, en eventueel na de vakantie, willen opppasen.
Het liefst ergens in Amsterdam.
Als u contact wilt opnemen kunt u mij mailen naar: maartjuh14@live.nl
Met vriendelijke groet,
maartje


Jesse
hallo
ik ben jesse en ik zoek een bijbaantje als babysitter ik ben 12 jaar en ik wil graag op een kind tussen de 2-3 passen ik woon in almere. voor meer info bel dan 0649637544


Danielle
Hallo. Ik ben Danielle en ik ben 30 jaar oud. Momenteel zit ik tijdelijk zonder baan, het liefst werk ik met kinderen o.a. baby's.
Maar om daar te werken moet ik een niveau 3 diploma hebben om daar echt mee aan de slag te gaan.
Dus nu het volgende, ik zoek een leuke oppasadres met kinderen.
Ik heb al eens eerder opgepast om 3 kinderen van een paar maanden oud tot 9 jaar. Dit vond ik heel erg leuk maar die mensen hebben geen oppas meer nodig. Ook heb ik stage gelopen als begeleidster op een kinderdagverblijf van 0-4 jaar oud.
Heeft u intresse in een leuke, spontane, en leuke meid die goed met kinderen overweg kan?
Bel of mail mij dan naar 0631014622 of Danielleee__@hotmail.com
p.s. Graag in Rotterdam (het liefst Schiebroek of omstreken) of Alphen aan den Rijn


charlotte
hallo ik ben charlotte ik ben 12 jaar een hele spontane meid. ik zoek een oppas baantje ik heb vaker opgepast ik ga vaak met de kinderen knutselen speletjes doen of buitenspelen. het woord vevelen ken ik niet ik pas het liefst op van kinderen van 3tot9
mijn e-mail is charlottediels@live.nl mijn telfoon nummer is 036-5360607
ik hoop u graag een keer te zien

ps:het is geld voor almere


Kimmy Versteden
Hallo ik ben Kimmy Versteden.
Ik ben 12 jaar : 15 augustus 1999 ben ik geboren!

Ik hou heel erg van kleine kindjes ook van grote.
Later wil ik ook een juffrouw van een peuterspeel zaal worden.
Ik zit nu op de middel bare school.
Ik heb tijd over en wil gaan oppassen!
op kleine maar ook grotere kinderen!
Maar ik wil er wel wat geld voor dat kunnen we denk ik samen afspreken.
dat was het wel denk ik wil je nog meer van mij weten ? stuur dan naar mijn email adress een berichtje ook als je een afspraak wilt maken of iets anders.

Groetjes Kimmy.


amber
hallo! ik ben amber en ik ben 15 jaar en woon in haarlem. ik wil graag een bijbaantje als oppasser. ik zit op vmbo/t in het examenjaar, wil daarna naar de havo en dan wil ik heel graag de pabo doen.
komt uit Haarlem Noord en zoekt u nog een oppasser? mail mij dan naar: ambervanriessen@hotmail.com

groetjes, amber


Maxine
hallo,
ik ben Maxine hassel ik ben 12jaar bijna 13. ik zoek al heel lang een baantje. maar oppassen weetik wel hoe dat moet. ik doe het grijg in het weekend en met vrije dagen soms. ik heb al heel vaak op gepast ik zou het leuk vinden als ik u daarbij kan helpen bel/mail 06-25567931. of maxinehassel@yahoo.nl

hartelijk bedankt alvast.

ps. ik kost 3,- per uur. niet veel voor goeie kwaliteit.


whitney
goedemorgen ik ben whitney. ik ben 21 jaar. ik ben opzoek naar een baan als kinderoppas. ik kan goed met kinderen omgaan, want ik heb zelf een dochter van 5. ik kan van maandag t/m vrijdag uren in overleg. ik ben ook per direct beschrikbaar. ik zou u graag willen helpen als u geen geschikte oppas kan vinden. wat ik kost per uur kan ook in overleg met u. u kunt mij bereiken op whitneybudike@hotmail.com maar u kunt natuurlijk mij ook persoonlijk spreken door te bellen met 0684545219 ik hoop spoedig van u te horen ik zit bij de telefoon te wachten om met u een afspraak te maken wanneer ik kennis kan maken met u lieve kinderen.

met vriendelijke groet whitney


jolanda
ik ben een meisje van 16 jaar en wil graag oppassen ben goed met kinderen moet wel in coevorden of in dalen
met vriendelijke groeten
jolanda witteveen
mijn hotmail is jolanda_witteveen@live.nl hoop zo snel wat te horen


Roos
Hey Ik ben een meisje van 14 jaar. Ik zoek een leuk bijbaantje als oppas. Ik heb al best veel ervaring met jonge kinderen. Ik heb een zusje van 1 jaar en stiefbroertje van 8 jaar waar ik regelmatig oppas. Ik ben beschikbaar maandag na 1 uur. Dinsdag na 5 uur. Woensdag na 4 uur. Donderdag na 5 uur. En vrijdag na 1 uur. En in het weekend ben ik altijd beschikbaar. het liefst in omgeving Eindhoven!

E-Mail: Roos.tullemans@hotmail.com


evelien
hallo ik ben evelien ben 18 jaar en ik zoek een leuk bijbaantje als oppas ik hou veel van kinderen en ik kan er goed me om gaan het liefst wil ik oppasen bij iemand thuis hoop dat u iets voor me kan betekenen


Sonja
Hallo,
Mijn naam is Sonja, ik ben 22 jaar en woon in Alkmaar. Ik studeer HBO in Den Haag en ben opzoek naar een baan als kinderoppas (in Den Haag). Het zou perfect zijn als ik bij het familie kan wonen, dus ik ben altijd beschikbaar.
Ik heb ervaring met kindjes,
van mijn twee oudere zussen en ik volg nog zijn ontwikkelingen.

Als u vragen heeft kunt U mij mailen via dit email adres: tonita89@hotmail.com

Met vriendelijke groet,
Sonja


carmen
heey,
ik ben carmen lommen, ik ben 14 jaar, ik kom uit Landgraaf(Zuid-Limburg)
Ik doe 3 vmbo, ik ben opzoek naar een bijbaantje als oppas ik wil het liefst op baby's,peuters of kleuters oppassen maar het maakt mij eigelijk niet zo veel uit.
door de weeks ben ik beschikbaar tussen 17:00 en 22:30.Het zaterdags ben ik vanaf 12:00 tot 23:00 uur beschikbaar en het zondags van 12:00 tot 21:00.
ik hoor graag iets van u terug!

met vriendelijke groet,
Carmen Lommen


Caya
Hoi
ik ben 10 jaar wil heel graag oppassen.
heb wel vaker op gepast.
ik kan doordeweeks vanaf s'middags half 4 tot half 9.
in het weekend vanaf s'ochtends 8 uur en s'avonds half 10
ik woon in monnickendam dus zou graag oppassen in monnickendam.
Ik wil het heel heeeeeeeeeeeeeeeelllllllll graag en ik wil later worden dus doe het alstubliefdt voor mij.

vriendilijken groeten, Caya


Caya
wilt u met me kontackt opnemmen met mij gmail dat is Caya.schomakers@gmail.comHallo, ik ben baraa ik ben 14 jaar oud. ik woon in treebeek en zou graag in treebeek willen oppassen dus nergens anders. Het maakt niet uit hoelang of hoevaak. Ik vind oppassen heel erg leuk. Ik wil goed sparen zodat ik leuke dingen kan kopen voor mezelf. Oppassen vind ik een zeer leuk bijbaantje. Ik wil graag kind 2-3 jaar oud het maakt niet uit op hoeveel kinderen ik moet passen. Ik wil goed kunnen verdienen! Bent u geinstresseerd? Email me naar x_baraa@hotmail.com als u mijn telefoonnummer wilt kunt u gewoon in een email vragen misschien kunnen we iets regelen :) MVG, Baraa


Delayla
Ik ben Delayla, ik ben 18 jaar en woon in Den Haag, Scheveningen.

Naast mijn studie wil ik ook graag een bijbaantje.
Omdat winkel bijbaantjes totaal niet bij mij passen en ik het leuk vind om met kinderen om te gaan, zou ik graag willen oppassen.

Ik studeer PW-Kinderopvang, en heb dan ookal ervaring in het oppassen en leuke dingen doen met de kids.
Ik heb stage gelopen 10 weke lang elke dag op een kinderdagverblijf, ik heb me daar goed vermaakt.
Ook hebik 2 jaar bij een kennis opgepast.
Dus aan ervaring geen gebrek.

Wilt u mij als student in uw huis om voor uw kinderen te zorgen?
En woont u in de buurt van Den Haag, Scheveningen?
Stuur dan een email naar: delayla1993@gmail.com

Heeft uw nog vragen? Dan kunt u ook de vragen gerust stellen via mijn email.

p.s: ik ben erg flexibel.

Hartelijk Dank,
Delayla


Erik
Erik
Ik ben op zoek naar een oppasser, of als je niet hoeft op te passen, wat wil schoonmaken.
Zeer goede verdiensten!! (vanaf 15,00per uur)
Je kunt opgehaald en weer teruggebracht worden,of je reiskosten worden vergoed.
Vlakbij Tiel
Stuur je reactie en gegevens naar:

erikeerlijk@gmail.com


Ramon Bax
Mijn naam is Ramon Bax ik zit op VMBOtl en ben 15 jaar.Ik woon in Almere-Haven en kan in het weekend opassen of doordeweeks van 6 tot 9 s'avonds.


Ramon Bax
Mijn Email is ''stikkervel@live.nl''


sjors
hallo
ik ben sjors en ben 15 jaar
ik zit op 3 havo en ben op zoek naar een bij baan in de buurt van veldhoven
ik hoor graag iets :
sjorscouwenberg@live.nl


valeska
Hallo,
Ik ben valeska en ik ben 15 jaar oud ik ben op zoek naar een bijbaantje als oppas. Ik ben in de weeeend beschikbaar van 12:00 tot 20:00.
Intresse,
bel 0624733624 of email mooimeidvalene@live.nl


Tessa
Hallo ,
Ik Ben Tessa en ik ben 15Jaar en ik wil later iets met kinderen gaan doen het lijkt me echt super leuk en ook goed voor me om nu alvast beetje te beginnen met oppassen op kinderen enz. Ik woon in Hoofddorp , Toolenburg .En ik zou het heel leuk vinden als ik mag oppassen op uw zoon of dochter , Ik kan zoiezo altijd op de donderdag en in het weekend als u meer vragen heeft of contact met me wil mail me dan : xmisstessa@hotmail.nl
Vriendelijke groet,
Tessa


Lilly
Hallo,
Ik ben lilly en ik ben 18 jaar. Ik heb al vaak opgepast op kinderen van jong t/m oud, en ik pas nu ook soms op. Ik vind het werken met kinderen leuk, en ook een uitdaging. Ik loop stage bij een peuterspeelzaal en bij mijn opleiding 'zorg en wel zijn' leer ik ook veel. Ik heb altijd winkelwerk gedaan, maar dit past niet bij mij en zijn te lange dagen in combinatie met mijn opleiding. Ik ben vriendelijk, zorgzaam, enthousiast, creatief en een doorzetter. Ik woon in Haarlem, dicht bij het centrum. Als u interesse heeft kunt u mij mailen : Hier-is-lil@live.nl en dan kunnen wij afspraken maken en telefoon nummers uitwisselen,

Met vr gr Lilly


Ayoeb Cindy
Hallo.
Ik ben ayoeb ben 15 Jaar oud . ben 2 jaarsstudent. ik bne opzoek naar een bijbaantje als Opppas ik ben alle dagen beschikbaar na 4 uur (SchoolDagen) . In het weekend Ben ik altijd beschikbaar.
Email: Ayoeb@Live.com
OMgeving: Delft Gilleswijk Poptahof. Nou alles wat een straal van 5-10Km


Yasmin
Hallo, mijn naam is Yasmin ik woon in Nieuw-Vennep Ik wil graag een baantje die goed verdient, ik wil graag oppasser of iets anders zonder dieren, daar ben ik allergisch voor ik pas vaak op me kleine broertje van 2Jaar en vooral op me nichtjes van 6 Email: Yasminiscool123@live.nl Met Vriendelijke Groet


Jacqui
Hallo, mijn naam is Jacqui Munsters, ik ben bijna 15 jaar, woon in Obbicht en zou graag willen oppassen in de buurt van Born.
Ik heb een neefje van 6 waar ik regelmatig op pas. Heeft u interesse dan kunt u mij mailen op: jacqui.munsters@ziggo.nl


Angela
Hallo, ik ben Angela. Ik ben 21 jaar jong en woon in de omgeving van Rotterdam. Graag zou ik naast mijn studie oppaswerk willen doen. Hou ontzettend veel van kinderen! En ook volg ik de opleiding pedagogische. Bent u geïnteresseerd, mail naar angela-s-@live.nl.


cathy
hoi, ik ben cathy ben 11 jaar zit in groep 8 en woon in den helder.
en op school help ik altijd in de kleuterklassen. ook tijdens overblijf hou ik kinderen bezig ik zo het leuk vinden om op kindren te passen. als u toevallig in den helder woont en oppas nodig hebt dan sta ik voor u klaar u kunt dan gewoon reageren per berichtje op deze site met mijn naam erin dan kan ik ziene waneer ik u kan helpen heel erg bedankt.
groetjes cathy


idaaxx
hejjj
ik vind dat somigee te veel vragen!!!
EN IEMAND VAN TWAALF OPASSEN op een elf jarige dat is egt grazy!!!!!
xxxben elff jaar bn geboren in 2000!!! doeii


idaaxx
hejjj
ik vind dat somigee te veel vragen!!!
EN IEMAND VAN TWAALF OPASSEN op een elf jarige dat is egt grazy!!!!!
xxxben elff jaar bn geboren in 2000!!! doeii


Deveney
Hey, Ik ben Deveney, ik ben 16 jaar.
Ik zit in 3e leerjaar.
Ik woon in vlaardingen..
Als u een oppas nodig heeft dan kunt u mij kiezen :)
Ik hou van kinderen Liefst tussen 1 en 10 jaar:)
Als u meer wilt weten ben ik te berijken op
Deveney.1995@hotmail.com
Liefst mensen uit regio Rotterdam!
Groetjes Deveney


senna
hallo ik ben senna, ik ben 14 jaar en zou graag op uw kinderen passen.
mijn woonplaats is Eindhoven. ik zou het liefts op kinderen tussen de 0 en 11 jaar oppassen.
mijn e-mail is centje13@live.nl
het liefst mensen die in eindhoven wonen.
xxx senna vanuit het regenachte eindhoven


senna
hallo ik ben senna, ik ben 14 jaar en zou graag op uw kinderen passen.
mijn woonplaats is Eindhoven. ik zou het liefts op kinderen tussen de 0 en 11 jaar oppassen.
mijn e-mail is centje13@live.nl
het liefst mensen die in eindhoven wonen.
xxx senna vanuit het regenachte eindhoven


Demi
Hallo,
ik ben Demi, ik ben 14 jaar.
Ik zou heel graag op willen passen, omdat ik erg veel van kleinde kinderen houd!
Ik woon in Eindhoven.
Mijn E-mail: demi_driessen@hotmail.com
Ik zou graag op u kinderen willen passen.
Ik ben bijna altijd beschrikbaar, het liefste werk ik op avonden, op zondagen of vakantiedagen.
Met vriendelijke groet,
Demi.


Rima
Hallo
Ik ben een moeder van een dochtertje van 2. Ik ben de hele dag vrij met mij dochtertje. Als u mijn hulp nodig hebt, aarzel dan niet bel. Ik woon in de buurt van Gorinchem. Mijn tel is e-mail is rima90@live.nl


Fleur
hallo,ik ben Fleur..Ik hou erg van kinderen.ik ben 12 jaar en heb best veel ervaring met kinderen.omdat ik soms mee ga met mijn moeder naar haar werk (ze werkt met kinderen) Ik vermaak de baby's en de peuters.. Als een baby / kind huilt kan ik hem vaak snel weer troosten.

Woont u in Rijswijk Zh / Delft dan bent u bij het goede adres
Ik ben beschikbaar als ik geen school heb.Heb het liefst dinsdag,vrijdag en donderdag avond.rnen evt ook nog op een zondag ( Ochtend en middag)Als ik vrij heb van school kan ik evt ook nog oppassen. Ik pas graag op, het liefst bij mij thuis als het verder is dan 3 km.Als ik is een keer overdag oppas zou ik is een keer met u kind/kinderen iets leuks gaan doen bijvoorbeeld picknicken bij mij in de buurt. Dit doe ik alleen met uw toestemming. Als u nog vragen heeft of geïntereseerd bent kunt u even mailen naar fleur226@live.nl

Groetjes Fleur


Genova
Hallo,

Ik ben Genova, ik ben 18 jaar en woon in Almere.
Ik ben 1e jaar student in Utrecht, de opleiding Pedagogisch Werker 3.
Ik heb de opleiding Helpende Zorg en Welzijn afgerond met een Diploma.
Ik ben opzoek naar een bijbaantje als oppas.
Je kan mij bereiken op g.enova-@live.nl , daar kunnen we eventueel afspraken maken.
Ik hoor graag wat terug.

Vriendelijke groet,

Genova.


Puck
hallo,

ik ben een meisje van 12 jaar en zoek een leuk oppasadres. Het liefst in Heemstede, Aerdenhout en Bentveld.
ervaring: kinderen van 1,3,6,4

Groetjes puck

puckheinrich@hotmail.com


cathy
hooi,
ik ben cathy ben elf jaar en doe op school veel met kinderen iedereen zegt dat ik heel zelfstandig ben je zou zeggen dat ik in groep zeven zou zitten maar ik ik ga bijna naar het eerste ik kan inn het weekend op uw kind passen het lijkt mij leuk dus ik hoop dat ik voor u wat kunt doen


Tiffany
Hallo,
Ik ben Tiffany en ik ben 13 jaar ik past vraag op u kinderen liever in de buurt van venlo maar zeker dan in venlo zuid!
liever tientje per kind en 3 kinderen voor maar 20,-

Vriendelijke groet,
Tiffany


Emma
hoi ik ben Emma ik ben 11 ik woord 12 jaar ik vind kinderen lief en ik kan goed met kinderen om gaan en ik woond in velden het lief zo ik alleen maar in velden of venlo oppassen en de kinderen die 5-6-7-8-9 jaar uit zijn vind ik leuk om op tepassen een het kost 6,oo par kind
diet is mijn mail

emma_lief11@yahoo.com
groedjes Emma


Amber
Hallo .

Ik ben Amber en ik ben 12 jaar oud .
En ik zoek een baantje om optepassen -
In Alkmaar of Oudorp
Ik kan goed met kinderen overweg .
Als u iets voor me heeft e-mail dan naar : amber.wig@hotmail.com
Groetjes Amber


lol
WHAHAHAAHAHAHAH
mensen zijn hier 11/12jaar en willen oppase denk je nou echt dat mensen jullie gaan aannemen? Jullie zijn zelf nog kinderen man, jullie hebben zelf nog een oppas nodig.


kirsten
ik ben 12 jaar en wil graag oppassen samen met mijn vriendin op een kindje onder de 4 ,graag ergens in de buurt van huizen.


Zoë
Hooi
Ik ben Zoë en ik wil graag oppassen :D
ik ben 15 jaar en zit nu in 3 gymnasium
ik woon in nijmegen en pas het liefst op in de buurt
mijn email;
zetje3@hotmail.com


Eugenie
Hallo
ik ben Eugenie en zou graag willen oppassen op uw kinderen.

ik ben 19 jaar.
Ben zelf bijna een moeder(Ben nu hoogzwanger).
ik heb vrijwilligerswerk gedaan in een buurthuis in mijn buurt vanaf dat ik 12 was ofzo.
ik begon bij peuters en toen ik ouder werd deed ik ook activiteiten met kinderen vanaf 4 tot 12 jaar.
ik heb ook gepast op mijn eigen zusje en broertje (11 & 2 jaar).
en ik ga beginnen met de opleiding Scw.
ik ben gek op kinderen en zou niks anders willen dan met kinderen werken.
Ik werk graag in Denhaag maar delf,zoetermeer,rijswijk zou ik ook wel kunnen gaan.
ik werk het liefst in de middag of avond weekend zou ook wel kunnen(dat overleggen wel wel)
ik ben heel vriendelijk en geduldig.

als u interesse heeft kunt u mij mailen op dit adres: eugenie92@live.com

ik hoop graag van u tehoren.
Groetjes Eugenie


Eden
hallo ik ben Eden ik ben 12 jaar en ik zoek een bij baantje als oppas voor kinderen tot de 2-3 jaar oud ik heb een neefje van ongeveer zou oud en met hem kan ik ook goed vinden dus al het kan mijn e mail adres is
edend_2000@live.nl mail me snel


Mandy
Hallo,
ik ben 14 jaar,
ik zou graag willen opassen in de buurt van oldenzaal
ik kan zelf goed overweg met kinderen.
Mijn email adres is mandy.10@live.nl

Met vriendelijke groeten Mandy


Baukje
hallo,
ik ben baukje.
ik ben 13 jaar.
ik vind opassen super leuk.
ik zou graag op willen passen in de buurt van dokkum, damwoude, broeksterwoude.
zelf heb ik in groep 1&2 geholpen, dus ik heb wel ervaring met kinderen.
Dus als u s'avonds of s'middags oppas nodig hebt mail me dan op baukjeraap@hotmail.com
Alvast bedankt voor het lezen.

Met vriendelijke groet: Baukje


shelly
Ik ben shelly 13 jaar ik kan heel goed met kinderen omgaan en ik wil zelf ook geld verdienen


shelly
mijn e-mail adres: shm_janssen@hotmail.nl


Sabir
Hoi mijn naam is sabir ik ben een jonge ik wil graag oppassen ik ben 13 jaar en ik zoek een bijbaantje
Mijn e-mail is saps@live.nl


Sabir
Ooh ja en ik woon in Hoofddorp


sabrina
hoi ik ben sabrina en ben tien jaar ik wil graag op kinderen passen


Ymke
Hallo,
ik ben Ymke en ik ben 14 jaar.
IK zou graag in mijn vakantie willen oppassen.
Ik kan heel erg goed met kinderen omgaan en vind het leuk om lekker een spelletje te spelen of lekker gezellig te gaan knutselen of tekenen,
Ik zou graag willen oppassen in omgeving Tilburg, want ik woon zelf in tilburg.
Voor meer informatie over mij of interesse? ymkeverstegen@gmail.com :D


moeke
hallo,
ik ben Moeke en ik ben 13 jaar oud.
ik heb een broertje waar ik regelmatig op pas wat altijd prima gaat. ik kan met alle kinderen overweg. ik hou ervan om met kinderen om te gaan en ik denk dat ik daarom geschikt zou zijn. Het liefste alleen in oisterwijk/tilburg en omstreken. mijn mail adres is moekalie@msn.com


priscilla
ik ben priscilla prins, 20 jaar oud en ben opzoek naar een bijbaantje naast mijn school opleiding sport en bewegen.
ik pas vaker op, meestal bij de leeftijd 4 tot 12 jaar oud.

ik ben een flexiebel, gezellig, en actief persoon en ik hou de kinderen graag bezig met leuke activiteiten.
ik ben op bijna elke avond beschikbaar behalve op maandag en donderdag i.v.m handbal training. voor de rest ben ik beschikbaar op dinsdag middag, woensdag middag, donderdag, vrijdag en zaterdag, zondag niet i.v.m. sport.

ik kom uit zelf uit papendrecht, en ben inzetbaar in de drechtsteden.

zegt u nou dat lijkt me een perfect persoon voor mijn kinderen laat het me dan weten via mijn e-mail adres --> prinses_125@hotmail.com

ik hoor graag van u.

met vriendelijke groet,
priscilla prins


Esther
hallo,
ik zoek een oppas adres om wat bij te verdienen. ik heb met het oppassen zelf niet veel ervaring, maar wel met het omgaan met kinderen. mijn oude buurjongetje kwam namelijk elke dag wel spelen. ik ben 13, en ik heb zelf dringend een baantje nodig.


Ilona v.d. Born
Hallo, ik ben Ilona en ik ben 14 jaar. Ik zoek net als alle anderen ook een oppas adres.
Dit omdat:
Ik ga graag met kinderen om tussen de 1 en 8 jaar oud.
Ik wil graag via deze weg wat geld bijverdienen. ca 4 euro per uur.
Het een leuke afleiding is in mijn dagelijks leven.
Ik ben creatief dus kan de kinderen goed vermaken.

Wat weetjes:
Ik word bijna 15 en zit op 3VWO en kan goed met dieren omgaan.
Ik woon in geldrop, dus graag in geldrop en omstreken.
Graag in de avonden of weekenden ( verder in overleg bv. vakanties )

Laat me graag wat weten op mijn e-mail adres: ilona4life@onsmail.nl


Vincent
Hallo,

Ik ben Vincent. Ik ben 16 jaar en wil ouders/verzorgers in Almere graag helpen door op hun kinderen te passen als het nodig is. Ik ben aankomende zomervakantie vanaf 20 juni volledig beschikbaar tot mijn studie begint, maar ik weet nog niet wanneer dit precies is. Ik kan goed met kinderen omgaan. Ik respecteer de regels die ouders in huis hebben en zal dit ook toepassen bij het oppassen.

Voor meer informatie over mij, of bij interesse kun je me bereiken via mijn email adres: vincentjuh@gmail.com


Desiree Mul
Goedendag,

Mijn naam is Desiree Mul. Ik ben een geneeskunde student van 22 jaar oud en ik woon inmiddels 1,5 jaar samen met mijn vriend in Rotterdam. Vanwege mijn jongere broertje en zusje (6 en 11) heb ik inmiddels jarenlange ervaring in het oppassen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Naast mijn Bachelor geneeskunde heb ik een EHBO diploma en een rijbewijs. Omdat ik een auto ter beschikking heb, kan ik in Rotterdam, Gouda, Ridderkerk, Capelle a/d IJssel, Dordrecht, Barendrecht of elders in de omgeving Rotterdam oppassen.

Interesse of meer informatie? Kijk op www.multalent.nl (mijn eigen bedrijf in oppassen en huishoudelijk werk buiten kantooruren) of neem contact op via multalent@gmail.com


Dara
Hallo mijn naam is Dara, en ik ben 13 jaar oud. Ik zoek een tijdelijk baantje. Daarom vond ik het een goed idee om babysitten te doen! Ik zou graag oppas werk doen in Terneuzen.
Vriendelijke groet Dara.
voor meer informatie: www.123website.nl/babysitterterneuzen


Joyy.
Halloo,
Mijn naam is Joy Seijdel, ik ben 18 jaar oud. Ik ben bezig met de opleiding sport en bewegen.
Ik ben sociaal, gezellig en actief, en doe graag leuke dingen met kinderen het liefst sporten!
ik zoek een baantje als oppaser. Ik kan heel goed omgaan met kinderen, daarom doe ik ook deze opleiding om later iets met kinderen in de sport te kunnen doen. Ik zou graag oppas werk doen in Delft of Ypenburg.
Ik ben bijna elke avond beschikbaar behalve op donderdag en vrijdag.
Voor meer info e-mail mij. Joyseijdel@hotmail.com
Groetjes Joy.


Kas
Hallo,

Ik ben Kas Janssen (15 jaar oud).
En ik woon in Nijmegen.
Ik zou graag wel eens willen oppassen.
Ik heb al ervaring want, ik heb veel neefjes en een nichtje tussen de 4 en de 10.
Ik hoor vaak dat ik goed met kinderen kan omgaan, email is: kas80@live.nl.
(P.S. over bedrag kan worden gesproken).


Ivone
Voor mijn Kind van 4 jaar af en toe en voor mijn 2 kleine honden
Ben opzoeken naar kinder oppas en hondenuitlaat
Graag in Almere haven
0685246046 mobile
ivon12@fgmail.com


Sanne
Hallo ik ben Sanne en ben 16 jaar, ik heb ervaring met oppassen bij kinderen uit mijn buurt, helaar zijn zij nu oud genoeg en is oppassen niet meer nodig, heeft u een oppas nodig in de regio van amstelveen/amsterdam, dan kunt u mij een berichtje sturen @xsannepielanen@hotmail.com


Chayenne janssen
Hallo,
Ik ben Chayenne janssen.
Ik ben 12 jaar oud en zoek een vakantie baantje.
Het liefst zou ik willen oppassen.
Ik woon in Limburg, Geleen, Lindenheuvel.Als u intresse in mij heeft kunt u me mailen.
Jenny.janssen@live.nl

Of bel 06-55548288

alvast bedankt!


Frederike & Neanke
Hoi
Wij zoeken een vakantiebaantje
we vinden oppassen heel leuk en dus leek het ons om zo misschien nog wat geld te kunnen verdienen
Je kan ons bereiken op : 0643803382
Bedankt!


achmed
hoi ik ben achmed 13 jaar en wil graag geld verdienen ik dpas op voor 5 euro per uur


Lotte
Hallo ik ben lotte en ik ben 13Jaar en ik hou heel veel van kleine kindjes, en het lijkt me hartstikke leuk om opas te zijn als bij baantje! ik vraag niet veel geld, want bij mij gaat het erom dat de kinderen zich veilig voelen en lekker kunnen spelen of slapen ook zonder dat de ouders thuis zijn!
kwa geld bedrag vindt ik 5euro per uur prima ! ik woon zelf in hilversum en ik zou het fijn vinden als ik niet te ver hoef!

bedankt voor u aandacht!
Groeten.Lotte Harms


anoniem
hoi ik ben......
ik ben 12 jaar en ik hou er van om met (kleine) kinderen om te gaan graag kinderen van 0 tot 10 jaar ik kan meestal in de weekenden en in de vakantie"s ik heb er al ervaring mee want ik heb het al een paar keer gedaan graag geen huisdieren en in de buurt van gouda,hekendorp of oudewater
heeft u interse? mail dan naar caar12@hotmail.com
mischien tot dan!


Femke
Hallo ik ben Femke dam
Ik ben 13 jaar en zoek een bijbaantje voor in
De vakantie ik kan altijd ik heb een neefje en pas daar ook op
Ik hou ook van kinderen intressen mail me dan
Feem1999@hotmail.com


Caitlin & Liza
Hallo,
Wij zijn twee meisjes van 11 en 12 jaar.
Wij zoeken heel graag een oppas baantje.
We kunnen goed met kinderen overweg,
jammer genoeg hebben we allebei geen kleiner broertje of zusje.
We hebben samen al vaker opgepast op kinderen van kennissen en vrienden.
Het moet zijn in de omgeving van Alphen aan den Rijn.
En we vragen minimaal €2,- per uur.
U kunt contact op nemen door middel van een mailtje te sturen naar:
liza.van.der.steen@hotmail.com
Groetjes, Liza & Caitlin


imke
hallo
ik zoek een oppas adresje om af en toe eens op te passen. ik heb wel wat ervaring door mijn broertje van 7. ik vind het leuk om met kinderen te spelen en er op te passen. in de buurt of in waddinxveen zou het fijnst zijn. een mailtje voor contact kunt u sturen naar: babybliss@live.nl
met de groeten van imke


Margarita
hallo
ik ben 16(jaar) en ik zoek bijbaantje en ik kan heel goed met kijnderen om wand ik heb me zussje opgepast en me nefjes u kunt contact met mij opnemen Nr:0626295850 of u kunt op me email schrijfen bello2010@live.nl better belen


groetjes margarita


maurijn
Hee,
Ik ben 14 jaar ik kan heel goed met kindere om gaan ik heb 2 broertjes (11 en 9 ) jaar 2 zusjes (4 en 2 jaar ) Ik zoek een op pas baan in utrecht.
Het bedrag maakt niet zo veel uit tussen de 5 en 10 euro om in contact te komen mail me : maurijn@muisplek.com of maurijn1996@hotmail.com bedankt
Groetjes maurijn


Henrieta
Hallo,
Ik ben 16 jaar oud en opzoek naar een bijbaantje voor de zaterdag en eventueel doordeweeks 's avonds. Ik kan heel goed met kinderen omgaan. Toen ik 12 jaar was heb ik een jaar lang iedere zaterdag opgepast op een klein jongetje, dat is mij zo goed bevallen dat ik daar graag mee door wil gaan. Ik doe de opleiding verpleegkunde en ga nu naar het tweede jaar. Zoeken jullie een lieve en betrouwbare oppas (in de buurt van Meteren/Geldermalsen) mail dan naar: henrietahonkoop@hotmail.com


Jennifer
hallo,
ik ben Jennifer en ben 14 jaar oud, wordt in december 15. Ik woon in Almere Buiten. Ik ben opzoek naar een bijbaantje als oppas. Ik vind het heel erg leuk om met kleine kinderen om te gaan. Ik ben door de weeks van 17:00 tot 22:00 beschikbaar alleen niet op de dagen maandag, woensdag en vrijdag. Vrijdag kan ik na half 8 tot in de nacht als het nodig is. In het weekend kan ik ook. In de vakanties kan ik ook natuurlijk gewoon oppassen.
Als u meer vragem heeft, of informatie wil? kunt u mij emailen: Jenniferwolters@hotmail.com


angelica
hallo
ik ben angelica verbeek
ik ben 12 jaar
ik woon in tiel
ik wil graag kinderen tussen 5 of 6 jaar
ik wil om 6 eer tot 8 uur wil ik graag oppassen
wil iemand hier op regeeren
mail me op angelicaverbeek2000@live.com
met vriendelijke groete angelica verbeek


Salomé
Hallo,
Ik ben Salomé en ben 12 jaar.En word op 26 april 13. Ik woon in Almere-Buiten en ben op zoek naar een bijbaantje. Mijn ouders zeggen dat ik erg goed met kinderen om kan gaan, en zelf vind ik dat ook leuk. Dus als u kinderen hebt en woon in Almere. Ik ben beschikbaar op Maandag,Woensdag,Vrijdag en het weekend van 17:00 tot 21:30. En in alle vakanties kan ik wel de hele dag. Meer informatie of vragen heb mail me naar: salome_steinz@live.nl


Salomé
En owja,
Ik kan het beste met kinderen om vanaf 2 en half jaar, tot 6 jaar. Maar het liefst zou ik op kinderen passen van 3/4 jaar. ;)


Marr0803
Goedemiddag,
Ik ben Marion 18 jaar en k ben opzoek naar een bijbaan als oppasser.
ik ben erg goed met kinderen loop stage in een gastouder gezin en ik heb stage gelopen in een kinderdagverblijf. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken omdat je ze heel veel kan leren. ik woon in almere dus als u interesse heb kunt u contact met me opnemen via e-mail: marionschreuder@live.nl of 0631912322 .
ik pas opkinderen van alle leeftijden


Jur
Hallo,
Mijn naam is Jur, 16 jaar
ik woon in Leende.
Ik wil graag op kinderen passen omdat ik het leuk werk vind. Ik kan dit doen in Leende, Heeze of Sterksel.
Intresse? Mail me maar: jurhorst@live.nl


Gamze
Hallo ,

Ik ben Gamze en ik ben 17 jaar .
Ik ben opzoek naar een bijbaan als oppasser.
Ik heb vaak stage gelopen in een kinderdagverblijf , dus weet opzicht wel hoe het met kinderen zit.
Ik zelf woon in Amsterdam-West .
Ik kan bijna elke dag alleen maandag , donderdag en vrijdag kan ik voor 6.
Ik heb liever geen huisdieren.
Leeftijd maakt niet zoveel uit.
Als u interesse heeft kunt u mij mailen ; gamzeguzel@hotmail.nl .

Met vriendelijke groet,


Eleonore
Hee;) Ik heet Eleonore, ik ben 14 jaar en zit in de 2e klas.
Ik woon in Vlijmen, dat ligt dicht bij Den Bosch.
Bij mijn buren heb ik al wel vaker opgepast, maar die zijn nu verhuisd.
Door de weeks ben ik s'avonds beschikbaar, op vrijdag ook s'nachts, en zaterdag de hele dag.
Ik wacht vol verwachting op uw antwoord!
In de vakantie kan ik natuurlijk veel vaker, mijn e-mail adres is: Eleonore1@hotmail.nl
Tot dan, Eleonore;


Charlotte
Hallo, ik ben 12 jaar ( over 2 maanden 13) en ik zoek een baantje, om te gaan oppassen! heeft U intresse reageer dan!
graag in bergen op zoom en omstreken


bilal
hallo ik ben bilal en ik ben 14 jaar oud,
ik heb een zusje van 8 maanden oud ik pas vaak op haar,
daarbij dacht ik een bijbaan op zaterdag en zondag te doen,
heeft U intresse mail me dan op
bilal_chilling@live.nl


Elma
Hallo ik ben elma, ik ben 14 jaar en pas zelf heel veel op mijn nichtje van 4 jaar. ik heb snel een bijbaan nodig en hou zo veel van oppassen.
mail me als u intresse heeft: elma_sweetcandy@hotmail.com


manuela
hallo
ik ben manuela en ben 13 jaar oud x
ik zou heel graag een bijbaantje willen als oppas
voor kleine kinderen 2 tot 5 jaar
ik heb wel ervaring er mee kinderen mogen mij
ik heb wel eens op mijn neefje van 1 jaar gepast en op zijn zus van 6 en broer van 8
dus ik kan het aan x
als u contact wil

manuelaschoolx@live.nl


nora
hey ik ben nora ik word 13 pas 19 december kan je me vragen ik heb zoo vaak met kinderen gewerkt ik ben zoo dol op kinderen mar dan moet het wel in dronten zijn mailme maar nora19999@live.nl groetjes nora


bo
Hallo

Ik ben. Op zoek naar een bijbaantje in hengelo Overijssel.
Ik ben. Bijna elke dat vanaf kwarover 2 tot ongeveer 6,7 uur

Zoekf u een leuk meisje van 13 dan ben ik het juiste meisje die met. Kinderen om kan gaan. Nail me als je geintereswerd bent vis b.grobbe@gmail.com

M.v.g bo uit hengelo


Michaela
Hallo,

ik ben Michaela en 12 jaar oud (13-05-2000), en opzoek naar een bij baantje in Lelystad. Ik kan goed met kinderen omgaan en pas soms op bij vrienden en kennissen.Ik zoek een oppas baantje omstreeks Lelystad, en kan op maandag,woensdag,zaterdag en zondag oppassen. Ik doe 1ste jaar Havo/VWO en ben erg gedreven in mijn werk. Ik vraag ongeveer 5 tot 7 euro per uur, het ligt natuurlijk ook aan op wie ik moet passen. Dus zoekt u een leuke meid in Lelystad bent u bij mij aan het juiste adres!
interesse? mail dan naar: Micha-spanje@live.nl, ook voor verdere info.

m.v.g. Michaela!


Noes
heyy ik ben een meisje van 13jaar en ik zou graag een oppaskind willen (: het liefst in sint-panras of plaatsen vlakbij sintpancras. minimaal 3 maximaal 9. het maakt mij niet echt uit hoeveel ik per uur krijg; als het maar niet heel weinig is . intresse ? mail my dan : noees.b@live.nl


paula
haai,

Ik ben 15 jaar en ik zou graag willen oppassen.
ik hou namelijk erg veel van kinderen, ik liep ook stage bij een kinderdagverblijf.
Het liefst in de buurt van de Meern, maar het mag ook ergens in Utrecht zijn.

groetjesxx


Isabella en Marieke
Hallo, ik ben Isabella en mijn vriendin Marieke is er ook.
Marieke en ik willen heel graag een bijbaantje als oppassen. Het geld maakt ons eigenlijk niet uit. Als het maar boven de 1,00 euro per uur is. Wij vinden kinderen van de leeftijd 3 t/m 8 heel erg leuk om op te passen. We wonen in regio Wijchen. Heeft u misschien interesses? Mail dan naar isabellaloverosa@gmail.com

En we hopen snel een oppasser te worden!
Xxx


Emma
Hallo, ik ben emma ik ben 13 jaar ik pas al 3 jaar op ik vind het leuk om dingen met kinderen te doen, daarom zoek ik een nieuw oppasadres.
De leeftijd maakt niet zo veel uit. Het liefst wil ik een oppasadres is de buurt Van Drunen.
Mijn e-mail is emma-mook@hotmail.nl.
Hoop snel iets te horen x


nemo
ik ben een jongen 15 jaar.
ik heb heel vaak opgepast bij mijn nichtjes van 5, 6, 7, 9 en 10.
ik heb ook een broertje van 3 maar ik pas het liefst op kinderen vanaf 5 jaar.
ik woon in Amsterdam keizersgracht. ik kan na schooltijd, frijdag kan ik de hele dag en zaterdag vanaf 2uur kan ik opasen.
ik pas op in Amsterdam voor 7,50 eur per uur en buiten Amsterdam is het 10 eur per uur inc de reiskosten.
als ik opaas neem ik leuken dingentjes mee, speel ik speletjes met ze maak ik gebakjes... ect.
ze gaan naar bed op de tijd dat uw zegt enzo....


nemo
ik ben een jongen 15 jaar.
ik heb heel vaak opgepast bij mijn nichtjes van 5, 6, 7, 9 en 10. ik kan ook omgaan met kinderen die Frans ( ik heb tien jaar in Frankrijk geleefd), engels en Nederlands praten.
ik heb ook een broertje van 3 maar ik pas het liefst op kinderen vanaf 5 jaar.
ik woon in Amsterdam keizersgracht. ik kan na schooltijd, vrijdag kan ik de hele dag en zaterdag vanaf 2uur kan ik oppassen.
ik pas op in Amsterdam voor 7,50 eur per uur en buiten Amsterdam is het 10 eur per uur inc de reiskosten.
als ik oppas neem ik leuken dingetjes mee, speel ik spelletjes met ze maak ik gebakjes... ect.
ze gaan naar bed op de tijd dat uw zegt enzo....
mijn nummer is 0644846644.
email nemoflip@hotmail.fr (ik woonde in Frankrijk daarom is mijn email adres Frans)


chaimae
Hoi Allemaal,

Mijn naam is Chaima, ik ben 14jaar oud.
Ik zit momenteel in de 3e jaar van het Havo.
Wat betreft oppaswerk, dit vind ik heel leuk en ik kan heel goed omgaan met kinderen. Heb zelf 2 zusjes ( 9 en 6) waar ik goed mee overweg kan. Ook heb ik eerder oppaswerk gedaan. Kinderen zullen zich bij mij zeker niet vervelen, aangezien ik feeling heb voor het oppassen en omgaan met kinderen.

Geinteresseerd naar een leuke, spontane en betrouwbare oppas. Mail dan naar: chaima555@hotmail.nl

PS: Het liefst in omgeving Amsterdam Oost, ben ook bereid om naar Amsterdam West, Zuid te reizen mits de reiskosten kunnen worden vergoed.


Enola
Hallo ik ben enola, ik ben 14 jaar en in oktober word ik 15, ik zoek een oppas baantje.
Mijn tante heeft een kinderdag verblijf en daar help ik vaak mee, ik heb dus ervaring. Ik ben betrouwbaar, creatief en sociaal.
Ik woon in hoogezand, graag een oppas adres in hoogezand, veendam, zuidbroek of groningen. Ik kan dan met de trein naar de plaatsen die genoemd zijn als de kosten worden vergoed.

Als u geinteresseerd bent kunt u mailen naar oppasservice.ec@hotmail.com.
Ik check de mail elke dag dus u zult snel antwoord krijgen!


Shayma
Hallo, ik ben Shayma en zoek een bijbaan als oppasser. Ik ben 13 jaar. Ik 4 zusjes en 1 broertje en pas heel vaak op. Ik pas alleen op meiden van 2,5 jaar tot 8 jaar. Ik vraag 10 euro voor elk kind. Ik kan heel goed omgaan met kinderen.
Mail me op: shaymaalnajar@hotmail.com

Mvg,
Shayma


Juanita
Hallo,
Ik ben Juanita en ik ben 13 jaar oud. Ik zoek een bijbaantje als oppasser. Zelf heb ik een broertje van 6 jaar oud en ik pas regelmatig op hem. Ik hou heel erg veel van kinderen en ik dacht iets te gaan doen met oppassen.

Ik kan alleen oppassen op zaterdag de hele dag. En ik gun het de ouders ook een dagje uit.

Ik wil graag 2 euro per uur verdienen voor 1 kind
Ik zou graag willen oppassen in Amsterdam Zuid-Oost

Heeft u intresse?
Mail dan jaunita@live.nl
(Let goed op de A en de U)

Vriendelijke groet,
Juanita


Anouk Roelofsen
Hallo,

Ik ben Anouk Roelofsen, 20 jaar, pabo studente en gek op kinderen.

Ik zou graag willen oppassen, het liefst in de avonduren, rond Purmerend, Amsterdam.

Als u interesse heeft, mail dan naar: anoukroelofsen@hotmail.com


Cynthia Gucht
Hallo

Ik ben Cynthia, 23 jaar en woonachtig in zeeland. Ik studeer kleuteronderwijs op de hogeschool Gent. Ik ben dagelijks bezig met kinderen. Mijn opleiding vergt veel geduld, creativiteit, spontaniteit en zoveel meer. Het is niet enkel mijn passie om met kinderen om te gaan, maar ook te helpen. Bv. Huiswerkbegeleiding.
Hoe en wat valt altijd te bespreken. U kunt mij mailen op het volgende emailadre voor vragen en/ of meer informatie: cynthiavdg@hotmail.com

Vriendelijke groeten
Cynthia Gucht


Hajnalka
hoi,
ik ben Hajnalka. Ik ben 12 bijna 13 jaar. ik woon in Borne (Overijssel). ik zoek oppaswerk omdat ik al vanaf mijn achtste droom om op te passen. op de basisschool hielp ik vaak bij de kleuters. ik heb vaak een snelle klik met kinderen tussen 4/5 jaar of soms wel jonger. als u interesse heeft mail me naar dit adres : hajnalkakerkhof@live.nl/ of bel me :0629903855 en als ik niet opneem kunt u eventueel nog bellen naar 2501817 maar dat kan pas na vier uur doordeweeks.


Aida
Hallo!!
Ik ben Aida Tadesse en ik ben 15 jaar oud.Ik spreek ook Frans, Engels, Amharic, en een beetje Spaans.Ik zit nu in de ISK dus, ben ik niet vloeiend in de Nederlandse taal.Ik vind onzettend leuk om op kinderen te passen,en ik ben gek op ze!
Ik werkte ook in een Kleuterschool voor een tijdje (bijbaan).Ik ben eerlijk, aardig, en betrouwbaar.


Aida
*ik woon in Den Haag.


Melissa
hallo!
Ik ben Melissa Bol en ik ben 13 jaar oud. Ik woon in Oss (Noord-Brabant) en vind het leuk om op kinderen op te passen. Ik wil graag een bijbaantje. Ik heb ervaring van kinderen met de leeftijd 2-3 jaar. Ik heb vaker opgepast en vond dat allemaal heel leuk. Ik spreek Engels en Duits en mijn moedertaal is Nederlands.
als u interesse heeft mail naar dit adres: hellomelb@outlook.com
u kunt me ook altijd berijken op dit nummer: 0610551865 als ik niet opneem kunt u me het beste mailen dan kan ik altijd antwoorden.

mvg,
Melissa Bol


aisha
hallo ik ben aisha ik ben 12 jaar en pas al zelf sinds mijn elfde op mijn zusje van 2 een andere zusje van 9 die ziek is en op mijn andere zusje van 5 dit gaat zelf heel er goed vandaar dat dit een handige baan voor mij leek te zijn als ik op u kinderen moet passen hoor ik graag een reactie


Malou
Hallo ik ben Malou en ik ben 15 jaar. Ik zoek een bijbaantje als oppasser. Sinds mijn zevende zorg ik al voor mijn broertje, en vindt daarom oppassen ook echt leuk. Ik woon in Barendrecht, dus ik kan werken in Barendrecht en omstreken (Rotterdam/Heerjansdam/Ridderkerk). Ik spreek Nederlands, Engels, Duits en en beetje Spaans.
Als u interesse heeft kunt u mij altijd mailen: maloufeliciazeeman@gmail.com
Of u kunt bellen naar nummer: 06-36551290


sara
hallo ik ben sara en ik ben 14 jaar oud. ik zoek een bijbaantje als oppasser. ik heb veel ervaring met buur jongetjes en meisjes, ik ben dol op kinderen en speel er graag mee. het zal ook goed zijn voor mijn ontwikkeling op school. ik kan werken in de omstreek deventer voor de rest ben ik beschrikbaar op zaterdag avond, zondag hele dag wel en door de week alleen rond 4 of 5 uur en de avonden (vanwege school). u kunt mij een email sturen als u geintereseert bent: xsara.noort@outlook.com


Ryan
hallo,
ik ben Ryan en ik ben nu 13 jaar (binnen 3.5 maand 14) en zou graag een baantje als oppasser hebben. ik kan goed met kinderen overweg want heb een grote familie waar veel kinderen in zitten en waar ik soms eens moet gaan op passen. boodschappen of iets dergerlijks wil ik ook best doen. liefst rond omstreken van Herzele
mijn e-mail is ryan.vaningelgom@leerling.sint-paulus.be
ik hoop snel reactie te krijgen

mvg:
ryan van ingelgom
Bijles in de buurt     
150 duizend vacatures     
Vacatures in Finance, IT, Engineering en Management     
JobBird heeft groot aanbod van banen     
NHA Thuisstudies     
Alle vacatures online     
Bijles voor basis en middelbare school     
Postbezorgen als vakantiebaan     
Vrijwilligerswerk Stage of Au Pair in het buitenland?     
Plaats je C.V. online     
Geef je mening en verdien geld     
Bijleren met een cursus van Studieplan     
Word jij de nieuwe medewerker van StudentZonderCent?     
Vakantiewerk     
Bijles geven     
Poker spelletjes     
Promotiewerk     
Unique banen zoeken     
Ideeën voor bijbaantjes     
Oppassen als bijbaan     
Bijbanen in jouw provincie!     
Makkelijk geld verdienen     
Online wervingbureaus     
Uitzendbureaus in Nederland     
Callcenterwerk Amsterdam en omgeving     
Callcenterwerk Utrecht     
Callcenterwerk Delft     
Callcenterwerk Den Haag     
Callcenterwerk Rotterdam     
Callcenterwerk Nederland     
Studenten houden ook wel van een potje pokeren!     

SZC Twitter

Volg StudentZndrCent op Twitter Volg @StudentZndrCent ook op twitter!!

Heb je zelf een website? Plaats dan de Stufi Countdown Gadget op je eigen site!