Datingsites voor studenten

Studeren, lekker uitzoeken wie je bent en wat je wil. De ideale tijd om lekker te daten! Zoek je een leuke vriend of vriendin? Dan kan je natuurlijk het café of de discotheek in. Maar misschien kom je daar toch niet de mensen tegen die je zoekt.

Wil je je bereik iets vergroten en lekker browsen door een grote database van singles? Dan kan je terecht bij tal van datingsites. Bij de meeste kun je je gratis inschrijven en met een beetje moeite ook nog berichtjes versturen.
Je kan je natuurlijk ook passief ingeschreven laten staan, wie weet wordt je wel gevonden door een interessante kandidaat.

Kijk eens rond bij de volgende dating sites:

eDarling
Eén van de grootste datingsites van Nederland. Als je echt goede matches wil hebben moet je je hier inschrijven. Aanmelden en rondkijken is natuurlijk gratis!
Klik hier om je gratis in te schrijven.

E-Matching
E-Matching richt zich speciaal op hoog opgeleide singles (studenten voelen zich vast aangesproken :). Je kan gratis proeflid worden en vrouwen worden zelfs 3 weken gratis volledig lid. De specifieke doelgroep van hoog opgeleiden heeft wel z'n voordelen!
Hoger opgeleiden klikken hier om naar E-matching te gaan.

Weet Wie Je Date
Grappige naam voor een datingsite. Deze site controleert op fakers. Zo weet je dat er een echt persoon is waarmee je praat of afspraakt. De eerste maand is volledig gratis. Met een beetje geluk heb je binnen een maand al een leuke date of twee gehad :)
Ga naar WeetWieJeDate.nl.

Match4me
Daten op HBO/WO niveau? Dan moet je bij Match4me zijn. Zij richten zich specifiek op hogeropgeleide singles. Als daar je voorkeur ligt, dan zit je bij Match4me goed.
Inschrijven bij Match4me

be2
Misschien wel de bekendste en grootste dating site van Nederland. Door middel van een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest wordt je gematched aan mogelijke kandidaten. Er staan hier meer vrouwen dan mannen ingeschreven, het percentage is direct op de homepage te zien.

Lexa
Hele bekende in de dating markt, iedereen heeft er wel van gehoord. Dat heeft als voordeel dat er veel mensen actief zijn. Jij ook binnenkort?
Inschrijven is gratis. Voor sommige functies moet je wel betalen.

Relatie Planet
Relatie Planet behoort tot de top dating sites in Nederland. Ze hebben dagelijks meer dan 1000 nieuwe singles die zich inschrijven. Genoeg vissen in de vijver dus!

Met Jou
Met Jou is er voor iedereen vanaf 18 jaar die op zoek is naar een serieuze date, relatie of vriendschap. Met je gratis inschrijving kan je een profiel aanmaken, andere profielen bekijken en chatten. Om persoonlijke berichtjes te verzenden moet je VIP member worden.
Link naar MetJou

Second Love
Heb je al een relatie maar wil je er nog wel iemand bij? Dat is zo'n beetje het uitgangspunt van de site Second Love. Op de site staat letterlijk dat het voor mannen en vrouwen is die een affaire of een avontuur zoeken. Ben je er voor in? Schrijf je dan gratis in.
Op zoek naar avontuur? SecondLove.nl

DreamMatch
DreamMatch is relatief nieuw. Ze bieden gratis chat ruimtes. Dat is dan wel weer leuk. Inschrijven is initieel ook gratis. Dus je kan het eens proberen.
Bezoek DreamMatch

DatingEasy
Nieuwe datingsite. Gratis inschrijven en mensen zoeken. Om met mensen in contact te komen moet je wel betalen. Richt zicht op een brede doelgroep. Iedereen kan zich inschrijven.
Kijk op de website

SZC Twitter

Volg StudentZndrCent op Twitter Volg @StudentZndrCent ook op twitter!!

Heb je zelf een website? Plaats dan de Stufi Countdown Gadget op je eigen site!