Op zomervakantie met vrienden of je studentenvereniging?

Op zomervakantie met vrienden of je studentenvereniging?

Het is weer de tijd van het jaar dat je naar de zomer uitkijkt en misschien ook wel naar een leuke zomervakantie?

Als je met vrienden of studiegenoten gaat, is het wel belangrijk dat het voor iedereen betaalbaar blijft. Daarom hier een overzicht met enkele betaalbare aanbiedingen.

GoGo Jongerenreizen
Zoek je de ultieme feest en strand vakantie? Dan kan je bij GoGo.nl terecht. Zij hebben goedkope bus- en vliegvakanties naar de populaire bestemmingen in Europa. Denk aan Griekenland, Spanje, Turkije, Malta etc. Voor groepen vanaf 20 personen kan je je eigen reis samenstellen.
Bekijk het reisaanbod van GoGo

Reis Vergelijker
Op de website van reisvergelijker.com kan je reizen/vakanties uitkiezen naar bestemmingen in meer dan 100 landen. Op de website staan meer dan 20.000 reizen, maar ze zijn overzichtelijk ingedeeld.
Je kan heel makkelijk zoeken op budget. Dus heb je maar maximaal 600 euro te besteden? Dan kan je alle reizen voor onder de 600 euro bekijken.
Ga naar de website om vakanties en reizen te vergelijken

ZomervakantieBoeken.com - Jongerenreizen
Een handig overzicht met jongerenreizen staat op ZomervakantieBoeken.com. Je vindt er informatie over reisorganisaties die speciale reizen voor jongeren organiseren. Denk aan strandvakanties naar Kreta of Spanje. Maar ook actieve vakanties, zoals zeil of sport vakanties.
Bekijk de website van Zomervakantie Boeken.com.

GoFun
Bij GoFun hebben ze super veel jongerenreizen. Campings, appartementen, huisjes in heel europa, zoals Frankrijk, Spanje en Italiƫ. Maar je kan ook naar Kreta of ergens anders aan de zee. Dus heb je zin om met je vrienden naar het buitenland te gaan en ergens te crashen? Dan kan je naar de website van GoFun.

SZC Twitter

Volg StudentZndrCent op Twitter Volg @StudentZndrCent ook op twitter!!

Heb je zelf een website? Plaats dan de Stufi Countdown Gadget op je eigen site!